Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kínos, hogy 46 évesen egy 22 éves férfi tetszik?
Figyelt kérdés
Először nem akartam neki esélyt adni, de addig próbálkozott, amíg nem tudtam nemet mondani és életem legjobb döntésének tartom. Nagyon aranyos és figyelmes.
Barátnőim szerint viszont ez nagyon ciki és folyton próbálnak lebeszélni róla.
2016. jan. 18. 18:35
1/12 anonim válasza:
46 évesen azért illene tudnod, te mit akarsz, s nem mások véleménye szerint élni az életed. Volt több 40-es nővel dolgom, ha alapvetően működik a dolog, akkor lényegtelen a korkülönbség.
26f
2/12 anonim válasza:
Miért lenne ciki?
Nem kell annyira ragaszkodni a konvenciókhoz.
Ha te boldog vagy, akkor sok boldogságot a továbbiakban is. :)
25F
3/12 anonim válasza:
Az a velemenyem hogy elvezzetek a szexet amig lehet amig nem lesz komolyabb. Viszont onzo dolog lenne komoly kapcsolatot kialakitani vele. Gondolj bele mire o lesz 30eves te mennyi leszel. Elpocsekolja a fiatalkorat.
4/12 A kérdező kommentje:
Még nem feküdtünk le, csak kölcsönösen kényeztettük egymást orálisan.
2016. jan. 18. 18:40
5/12 anonim válasza:
Nekem is 34 eves a jelenlegi partnerem en 23 eves pasi vagyok. Megbeszeltuk hogy csak szex es semmi mas. Hibatlanul mukodik es rettentoen elvezzuk mindketten . Nektek is hasonlot javaslok
6/12 opened paradise válasza:
Nem. Akinek van ideje ezzel foglalkozni,annak nincs saját kapcsolata,amivel el lehetne.
7/12 anonim válasza:
Ez nagyon izgató számomra is. Én is huszonéves vagyok, és ha adódna alkalom, gond nélkül lefeküdnék egy 40+ os nővel és még kapcsolatba is lépnék vele, ha minden klappol.
8/12 anonim válasza:
24 év van köztetek...hogy néz ki ? privibe is jöhet
mekkora a szerszáma ?
9/12 A kérdező kommentje:
# 9
Miért fontos?
2016. jan. 19. 00:18
10/12 anonim válasza:
Nekem huszonéves koromban volt egy 40+ anyuka szeretőm egy rövid időre. Fantasztikus élmény volt! Szerintem ha élvezed, folytasd nyugodtan a viszonyt, feltéve, hogy ezzel senki életébe nem rondítasz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!