Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen már szex?
Két lányom van egy 17 és egy 14. A 17 éves 12 évesen vesztette el a szüzességét, erről csak én értesültem később. A 14 évesröl tudtam már én is. A 13. Születésnapjának a hétvégéjén megengedtük neki, hogy a barátja nálunk legyen, aludjon és szabadjára engedje a hormonjait. Ekkor vesztette el a szüzességét. Amit tudok, hogy a kisebbnek már 11 évesen volt szexuális kontaktusa, orál és petting. Ez pedig annak a következménye, mert a növére is csinálta. De nyugi, a 15 éves fiam sem maradt le. Tavaly a téli szünetben az osztálytásnője töltött itt három napot. Szerencsére a feleségem minimálisan kontrol alatt tartja az egészet, úgy mint fogamzás gátlás, diszkréció, stb...
Modern és szabadfelfogású vagyok, ezért beletörődtem, hogy ők hamarabb kezdik, talán hamarabb is érnek mint mi annó. Habár annó is akadt erre példa, mert a 94-95-ben 13-14 éves hugom is meglehetősen intenzíven élt szexuális életet. Én kb akkoriba láttam előszőr meztelen nőt, fotón. De felhozhatnám éppen a kedves feleségemet is, akinek 88-ban 13 évesen szálltak el a hormonjai.
De a gyerekeinkre visszatérve. Mást nem tudtok csinálni, mint tiltás, fogság és stb. helyett kicsi felügyelet és kontrol mellett hagyjátok, hogy otthon, biztonságban, és tudva, hogy mikor, engeditek, hogy történjenek a dolgok. Ha ennek ellenáltok, akkor is csinálni fogják, csak akkor nem fogjátok tudni, hogy hol és mikor, meg hogy mit.
Mai világban sztem ez teljesen oké. Én 15 évesen szexeltem előszor egy szintén 15 éves lannyal, akivel azota is eggyutt vagyunk
F/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!