Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 14 évesen már szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 évesen már szex?

Figyelt kérdés
Bárki bármit ír, én nem tudom elképzelni, hogy egy 14 évesen lány egy 13/14/15 éves fiúval lefeküdjön. Nehéz elhinni, hogy a testül lelkileg és mentálisan is készen áll rá. Ha meg is történik valahogy, akkor kb szerintem semmi esélye rá, hogy élvezik is, jó emlékeik lesznek. A másik, szex edukációban vannak e ott, hogy értik e a dolgokat, meg hasonlók. Én 19 évesen pettingeltem először, 20 évesen vesztettem el. A másik, hogy ilyen fiatalon jó e ha az embernek ilyen emlékei vannak a másik nemről. Utolsónak pedig, fix hogy a szüleik nem tudják, vagy csak nagyon kevés esetben, szóval egy lelki teher is. Mit gondoltok róla, normális? Vagy csak én vagyok lemaradva. Jöhet mindenféle gondolat, szívesen olvasok a témában, kíváncsi vagyok mindenki véleményére.

aug. 10. 11:52
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
91%

Két lányom van egy 17 és egy 14. A 17 éves 12 évesen vesztette el a szüzességét, erről csak én értesültem később. A 14 évesröl tudtam már én is. A 13. Születésnapjának a hétvégéjén megengedtük neki, hogy a barátja nálunk legyen, aludjon és szabadjára engedje a hormonjait. Ekkor vesztette el a szüzességét. Amit tudok, hogy a kisebbnek már 11 évesen volt szexuális kontaktusa, orál és petting. Ez pedig annak a következménye, mert a növére is csinálta. De nyugi, a 15 éves fiam sem maradt le. Tavaly a téli szünetben az osztálytásnője töltött itt három napot. Szerencsére a feleségem minimálisan kontrol alatt tartja az egészet, úgy mint fogamzás gátlás, diszkréció, stb...

Modern és szabadfelfogású vagyok, ezért beletörődtem, hogy ők hamarabb kezdik, talán hamarabb is érnek mint mi annó. Habár annó is akadt erre példa, mert a 94-95-ben 13-14 éves hugom is meglehetősen intenzíven élt szexuális életet. Én kb akkoriba láttam előszőr meztelen nőt, fotón. De felhozhatnám éppen a kedves feleségemet is, akinek 88-ban 13 évesen szálltak el a hormonjai.

De a gyerekeinkre visszatérve. Mást nem tudtok csinálni, mint tiltás, fogság és stb. helyett kicsi felügyelet és kontrol mellett hagyjátok, hogy otthon, biztonságban, és tudva, hogy mikor, engeditek, hogy történjenek a dolgok. Ha ennek ellenáltok, akkor is csinálni fogják, csak akkor nem fogjátok tudni, hogy hol és mikor, meg hogy mit.

aug. 10. 13:01
 12/69 anonim ***** válasza:
57%
Én 13 évesen a farok méretem miatt tudtam elveszteni elég könnyen
aug. 10. 13:04
 13/69 anonim ***** válasza:
89%
Hát nem tudom, én 14 voltam mikor összejöttem az első barátommal, és éppencsak betöltöttem a 15-öt amikor elvesztettem a szüzességemet vele. Ma már 27 vagyok és visszagondolva szerintem jó döntés volt, nem volt rossz emlék, én élveztem is, igaz orgazmusom csak jóval később lett, de ez nem az ő hibája volt hanem ja, ahogy mondtad is, még tanultam a testemről. De orgazmus megléte nélkül is élveztem, azért rossz élménynek nem mondanám, nagyon szerelmesek voltunk. A szüleimnek elmondtam, nem örültek neki, azt akarták hogy minimum 17 éves koromig várjak vele, dehát nem tudom mit vártak tőlem mikor már 1 éve együtt voltam a barátommal. Anyám is csak azért nem vesztette el korábban, mert csak 18 évesen lett neki először barátja. Azt fél év járás után teherbe is esett velem. Szóval beszélhetnénk arról melyik korosztály csinálja jól és melyik rosszul....
aug. 10. 13:05
 14/69 anonim ***** válasza:
94%
Nyilván van, aki már ilyen korán kezdni. Aztán van (és szerintem ők vannak többen), akik csak mondják, mert nem akarnak kilógni a sorból, illetve vannak, akik őszintén bevallják, hogy még nem. Biztosan tolódik ez, de az én generációmban 14 évesen az volt a ritka, ha valaki már nem volt szűz. Akkoriban 14 évesen még max csók volt. Én mondjuk ebben is le voltam maradva, mert 18 évesen csókolóztam először és 24 éves koromig szűz voltam.
aug. 10. 13:31
 15/69 anonim ***** válasza:
100%
A saját kis környezetemben én sem pont ezzel szembesültem, gyakorlatilag nem is ismerek olyat személyesen, aki 14 évesen vagy annál korábban veszítette volna el. Egy-két embert igen, aki 15 évesen, de inkább ez a 16-18 volt a jellemző, és persze vannak egy jó páran, akiknél jobban kitolódott, pl. nálam is (23 voltam). Egyébként ha utánakeresel a témában végzett felméréseknek, ott sem a szexelő 13-14 évesek jönnek ki átlagnak, szóval kicsit túlzónak érzem azt a kijelentést, hogy "ma már alap".
aug. 10. 14:43
 16/69 anonim ***** válasza:
91%
12 évesen csókolóztam,13 évesen kinyaltak,szoptam.15 évesen vesztettem el.Ugyanaz a fiú volt,és ha rendesen jártam volna vele,biztos,hogy hamarabb lefekszem vele.Élveztem.Van,aki éretlen hozzá,van aki nem.
aug. 10. 16:07
 17/69 anonim ***** válasza:
92%
Az osztálytársaim fele már 12 évesen csinálta a másik fele olyan 14, én azóta se állok rá készen. Van aki érett, valaki úgy csinál mintha érett lenne hozzá és csak a többieknek akar megfelelni. A lényeg hogy régen is ugyan ez volt csak nem volt internet.
aug. 10. 16:20
 18/69 anonim ***** válasza:
44%
#17 Igen, és interneten könnyebb hazudni, mint élőben. Aki azt mondja, hogy már 12 meg 14 évesen elvesztette, ott tízből kilenc kamuzik.
aug. 10. 16:41
 19/69 anonim ***** válasza:
92%
Ismerek Olyan 8.-ast aki nem jött el a ballagásra, mert szűlni ment.
aug. 10. 16:42
 20/69 anonim ***** válasza:
92%

Mai világban sztem ez teljesen oké. Én 15 évesen szexeltem előszor egy szintén 15 éves lannyal, akivel azota is eggyutt vagyunk

F/20

aug. 10. 16:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!