Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/24 anonim válasza:
Én 21, a párom ki akarta egyszer próbálni, nekem meg megtetszett és azóta én kérem gyakran hogy csináljon meg popsiba is 😅
2/24 anonim válasza:
Ha a kipróbálás kezdésnek számít akkor 33. De abba is lett hagyva, mert nem jön be.
3/24 A kérdező kommentje:
miért nem jön be?
2024. aug. 7. 13:18
4/24 anonim válasza:
Miert nem jott be? En ferfi letemre kiprobalnam, mit erezhetnek a lanyok, kivancsisagbol... persze nem masik ferfvivel
6/24 anonim válasza:
22 évesen próbáltam ki mert az akkori párom akarta. Igazából elég jó volt, nem is értettem miért hisztiznek páran. Majd összejöttem valaki mással akivel szintén kipróbáltam és nagyon-nagyon fájt. Gondoltam biztos csak nem csinálja jól. Aztán összejöttem a jelenlegi párommal akivel szintén nagyon fáj, pedig ő óvatos, gyengéd, törődik velem, figyel rám.
Így utólag már tudom, hogy annak a páromnak akivel először kipróbáltam, marhára kicsi és vékony farka volt, azért élveztem. Nagyobbal már nem jó érzés...
8/24 anonim válasza:
19 évesen barátom akarta.
Kis farka volt, ezért belementem.
Nagyon jó volt vele!
Figyelmes volt, nem durvult, közben végig izgatta a csiklómat.
27n
9/24 anonim válasza:
Én egy éve kezdtem el, mert a barátomat izgatja. Először fájt, de most már nagyon szeretem
10/24 anonim válasza:
27 èvesen, mindketten ki akartuk próbàlni, szuper ötlet volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!