Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Hány évesen és miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hány évesen és miért kezdtetek análozni?

Figyelt kérdés

2024. aug. 7. 13:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

17,18,19 Privátot írtál, de itt válaszolok; azért vagy szánalmas, mert itt kuncsorogsz, hogy milyen szivesen kipróbálnád", de sajnos "nem ír vissza senki".

Mire hajtasz, hogy valakit szánalomból s.eggbe dughatsz?

Menj ki az életbe, ne itt írogass! Próbálj egy csúnyácska lánnyal megismerkedni, ők hálásabbak (a seggük meg ugyanolyan). Gyere össze vele, és mondd meg neki, hogy szeretnéd kipróbálni.

Vagy szánj rá 30ezer Ft-ot, és keress egy fizetős csajt, pl. beszamolok pont hu.

És ne itt írogass!

okt. 17. 06:42
 22/24 anonim ***** válasza:

Szóval azért vagyok szánalmas, mert írtam?!

Nem is ismersz, honnan tudod, hogy ki vagy mi vahyok?!

Fotót sem láttál rólam, akkor honnan veszed, hogy ronda vagyok?!

Tudod az évek során rengeteget változtam, mert változtattam mindenen, amin csak lehetett, ezért ismeretlenül ne ítélkezz, ahogy én sem teszem, pedig a véleményed miatt lenne rá okom!

okt. 17. 07:46
 23/24 anonim ***** válasza:

Ha pedig lenne benned egy kis emberség, akkor privátban írnál, mert ezzel csak mqgadat minősíted!

Részemről itt lezártam..

Nem ismersz, nem.tudod, hogy ki vagyok, de te csak ítélkezel!!!

Ha ismernél, akkor nem írnád, hogy szánalmas vagyok, sőt!

A legtöbb fiú a nyomomba sem érhet!!

okt. 17. 07:49
 24/24 érdeklődő35 ***** válasza:
Akik azt írták, hogy kis farokkal kellemes volt. Mit jelentett a kicsi? Inkább vékony? Kb milyen méret?
nov. 6. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!