Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 14 évesen már szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 évesen már szex?

Figyelt kérdés
Bárki bármit ír, én nem tudom elképzelni, hogy egy 14 évesen lány egy 13/14/15 éves fiúval lefeküdjön. Nehéz elhinni, hogy a testül lelkileg és mentálisan is készen áll rá. Ha meg is történik valahogy, akkor kb szerintem semmi esélye rá, hogy élvezik is, jó emlékeik lesznek. A másik, szex edukációban vannak e ott, hogy értik e a dolgokat, meg hasonlók. Én 19 évesen pettingeltem először, 20 évesen vesztettem el. A másik, hogy ilyen fiatalon jó e ha az embernek ilyen emlékei vannak a másik nemről. Utolsónak pedig, fix hogy a szüleik nem tudják, vagy csak nagyon kevés esetben, szóval egy lelki teher is. Mit gondoltok róla, normális? Vagy csak én vagyok lemaradva. Jöhet mindenféle gondolat, szívesen olvasok a témában, kíváncsi vagyok mindenki véleményére.

aug. 10. 11:52
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
92%
Testileg van aki bőven készen áll rá. Én is így voltam ezzel. Lelkileg már kevésbé
szept. 18. 10:39
 32/69 anonim ***** válasza:
92%
Pedig a mai lányoknak 8. végére már kb 70-80% nem szűz. És ez a jobbik eset, nálunk volt aki a 8. ballagására nem jött mert abortuszra ment. Soknak 20-30 feletti pasijuk van, nem is a korosztályából. Mondjuk van sok 14-15 éves aki minimum 18-20-nak néz ki testileg.
szept. 18. 11:26
 33/69 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
szept. 18. 16:38
 34/69 anonim ***** válasza:
21%

Bárcsak lenne egy olyan lány, aki velem is szexelne, de ez csak álom marad.....

28-éves vagyok, se senki sem tart vonzónak, ezáltal senki sem szeretne megismerni....

28/F

okt. 15. 22:10
 35/69 anonim ***** válasza:
91%

Én 9.ben vesztettem el a szüzességem. Elég sokáig szégyelltem magam miatta mert hát a csapból is az folyik hogy NE. Plusz nem is a megfelelő helyen történt ugyanilyen okok miatt.

De nekem jó élmény volt ezek ellenére, élveztem, az akkori pasimnak nem tudtam ellenállni ugyanolyan "kanos" voltam mellette mint ő mellettem. Nem fájt, nem csinált olyat amit nem akartam. Izgi volt felfedezni a dolgokat.

Szerintem kellő elfogadás és felvilágosítás mellett oké lehet fiatalon kezdeni.

És amúhy ribi se lett belőlem, rajta kívül egy pasival feküdtem le a mostsni párommal

30n

nov. 6. 08:02
 36/69 anonim ***** válasza:
73%

14 az már "sok" is

Nem kell mentálisan és érzelmileg érettnek lenni. A legtöbb ember nem így szexel.

Egyre korábban érnek a fiatalok (ez tény) és a média is hozzá tesz egy lapáttal.

Nekik ez csak fellángolás és testiség. Nem gondolkodnak azon hogy fiatalok e.

Nekem ez több annál, én meg most se érzem magam elég idősnek hozzá.

nov. 6. 09:36
 37/69 anonim ***** válasza:
92%
Genetikai örökséget nem lehet csak úgy kikapcsolni. Milyen szerencse, hogy a fejben is "érett" :D ősemberek nem vártak 20éves korukig, mert akkor valószínű mi nem társalognánk itt. Most is csak a fejben éretlen szülők gyerekes nevelésének köszönhetően felelőtlenek a fiatalok és ezért van sok szülőben a para... de, hogy szülőként képezzék magukat esetleg egy pszichológiai könyvet elolvassanak a témában a gyerekül fejlődése érdekében...ja azt neeem...legtöbb szülő úgyis azért ideges erre mert irigy a gyerekére, hogy ő már korán elkezdte neki bezzeg nem volt partnere. Nagyon durva sok szülő milyen rosszindulatúvá tud válni ha bármire irigyé válik a gyerekére (jobb párkapcsolat, színesebb élet, jobb eredmények, jobb állás, fényesebb jövő) szörnyűen gyerekesek a fejben éretlen mondhatnám gyerek maradt szülők manapság!
nov. 6. 11:54
 38/69 anonim ***** válasza:
100%

Fiam 11 éves. Még mesélek neki és ha fél együtt alszunk.

El sem tudom képzelni, hogy egy nőt szexuálisan megnézzen.

Sőt a filmekben is mindig túlugorjuk a szex jelenetet. (nem miattam)

nov. 6. 13:47
 39/69 anonim ***** válasza:
88%

38-as.

Kb 8 éves kortól már érdekli a fiúkat a szex, ez nyilván változó.

Sok gyerek ilyen idősen már maszturbál.

Felelsz vagy merszeztünk az osztállyal. Az volt a kérdés ki mikor csinálta először.

A többség 11-12 évet mondott

nov. 6. 13:56
 40/69 anonim ***** válasza:
100%
11 évesen már próbálgattam a masztit. Lányként. Nem ártott volna ha akkor már többet tudok az orgazmusról, internet hijján jól megijedtem mit csinál a puncim. Látom még mindig homokba dugják a fejüket az emberek hogy "az én kicsikém sohaaa" De.
nov. 6. 14:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!