Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatalabb lányok, igaz az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalabb lányok, igaz az hogy egy szopásra előbb kaphatóak vagytok, mint egy dugásra pl: buliban?

Figyelt kérdés

2024. aug. 4. 06:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim ***** válasza:
0%
Egy igazi nő tudja,hogy amit éppen akar,azt csinálja.Én értemhogy ti nem élveztek el tőle.Ti vagytok felháborodva,hogy van aki többféle módon is tud élvezni.Csak éppen a kérdés a szopásról szólt,arra válaszolt mindenki.És addig míg ide nem jöttetek,senki nem köpködött senkit.Ezt nem birja a kis agyatok felfogni.
szept. 28. 01:23
 72/79 anonim ***** válasza:
50%

A kérdés pont, hogy egy kérdés volt, amire igennel, vagy nemmel lehet válaszolni.

Na, ezek szerint pont a te agyadig nem jutott el... 🤔

Kulcsszavaknál meg ott van, hogy orális szex... Na, jobb helyeken az nem feltétlen csak a szopást jelenti. (Tudjuk, a gyakorin igen, de hangsúlyozom, JOBB helyeken...)

szept. 28. 04:46
 73/79 anonim ***** válasza:
73%
71. Jobb helyeken a nő is ki van elégítve. Ahol nincs, ott nem marad ott. Jogosan!
szept. 28. 09:21
 74/79 anonim ***** válasza:
26%

Figyeld meg, mindjárt írja, hogy ő ki van elégítve, mert ő ügyes és ki tud elégülni attól, hogy fa$z kerül a szájába, velünk, fapinákkal ellentétben, de mi hülyék ezt nem fogjuk fel 🤣🤣🤣

szept. 28. 09:33
 75/79 anonim ***** válasza:
0%
Így igaz utolsó.De még mindig nem én szolok meg másokat mint ti.Azért vagytok hülyék,mert azt nem fogjatok fel,hogy mindenki más.Aki imad szopni,az eltud élcezni attól is.Ahogy a nyalástól,és a jó dugástól.Alkalmiban mindig az volt a fontos,hogy nekem jó legyen,a másik élvezete csak másodlagos.Komoly kapcsolatban meg mindenkivel máshogy csinálod.Én szó nélkül elhiszem hogy nektek jo az amit csináltok.Ti meg hisztiztek mert páran máshogy szeretjük,mint ti.Nem azzal van a baj,hogy máshogy gondolkodtok,hanem,hogy valami fene nagy különlegesnek hiszitek magatokat.
szept. 28. 09:42
 76/79 anonim ***** válasza:
31%
75. Szerintem a spektrumban te a kevés kivétel közé tartozol. A legtöbb nőnek kell a csiklóját izgatni hogy elélvezzen. Ismerek ritka kivételeket, de ők is mellizgatástól vannak a csúcson, nem attól hogy szphatnak:)
szept. 28. 10:05
 77/79 anonim ***** válasza:
31%

Csiklóizgatással nem mindig megy,inkább hüvelyi.A mellem meg nem mindegy ki csókolgatja,akkor inkább a nyakam,az érzékenyebb.

Látod,lehet ezt mormálisan is tárgyalni.

szept. 28. 10:10
 78/79 anonim ***** válasza:
50%

"Ti meg hisztiztek mert páran máshogy szeretjük,mint ti."

Ezt bebeszéled magadnak.

Senki nem hisztizett.

Tőlem mindenki úgy csinál magából szexbábut, ahogy akar, hidd már el, hogy telibe szarom, nem az én dolgom. Rengetegszer leírtam.

De te folyton magadat ismétled.

Én tudom, hogy mindenki más.

A magam részéről senkinek nem adom meg azt az örömöt, hogy neki ne kelljen csinálni semmit, akkor sem, ha élvezem, amit csinálok. (Attól szeretek szopni, hogy egyoldalúan ez nálam felejtős. Hogy másnál nem, hát istenem, egészségére, na.)

Ezt próbálom csak érzékeltetni oldalak óta, nem többet.

Hogy NEKEM nem kell olyan, akia fa$zán kívül nem tesz bele semmit.

Neked elég ez, nekem és sokaknak nem, de senki nem írta, hogy nem fogadja el, ezek a te tévképzeteid, és ezen lovagolsz...

szept. 28. 10:17
 79/79 anonim ***** válasza:
23%
78. Minden normális nő nevében köszönjük neked 💕
szept. 28. 10:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!