Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatalabb lányok, igaz az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalabb lányok, igaz az hogy egy szopásra előbb kaphatóak vagytok, mint egy dugásra pl: buliban?

Figyelt kérdés

2024. aug. 4. 06:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
50%
50. Te is dugnád q hasznalt punciját vagy szpatnád, nem?:)
aug. 20. 13:08
 52/79 anonim ***** válasza:
0%
Biztos inkább dugná,mint a te pókhálós p inádat.Érdekes a baszosok sose szólnak meg senkit,csak a sok f.apina.Csak viszkethet nektek,ha nem birjátok elviselni,hogy más tudja élvezni,és tudja mikor mit akar.
szept. 27. 13:06
 53/79 anonim ***** válasza:
47%

"Csak viszkethet nektek,ha nem birjátok elviselni,hogy más tudja élvezni,és tudja mikor mit akar."

De ők büszkék magukra, és többnek tartják magukat, mert ők "nem olyan lányok" 🤣

szept. 27. 13:10
 54/79 anonim ***** válasza:
29%

Utolsó véletlenül lepontoztalak,bocsi.

Nem értem honnan veszik maguknak a bátorságit,hogy megszóljanak valakit,csak ,mert máshogy élik a szexuális életüket.

Biztos csak túrós pucukkal találkoztak eddig,de mi vagyunk az igénytelenek.

szept. 27. 13:33
 55/79 anonim ***** válasza:

52. Nyugodj meg, a párom nagy farka rendesen kitölt és kielegit. :)

A stressz ellenére csak nő a libidóm, sajnos. :)

szept. 27. 14:51
 56/79 anonim ***** válasza:
50%

Akkor meg nem értem, mi a probléma... De tényleg.

szept. 27. 14:58
 57/79 anonim ***** válasza:
50%
56. Nem baj ha neked csak a ribizlik maradnak, őket is el kell kapnia valakinek. :)
szept. 27. 16:06
 58/79 anonim ***** válasza:
47%

Nő vagyok, 2 kezemen meg tudom számolni, hányszor nyeltem g€cit, és ez magába foglal többéves kapcsolatokat.

Ettől függetlenül nem világos, ha nem hozzád szóltak (50-es válaszoló), akkor mit avatkozol bele, mit érdekel az téged, ki kivel kefél...

szept. 27. 16:24
 59/79 anonim ***** válasza:
65%
58. Ezt úgy irod, mintha nem szóljatok hozzá. Már ne haragudj, de ne te döntsd el ki szól hozzá mihez. Hacsak nem a szívedre vetted?
szept. 27. 16:27
 60/79 anonim ***** válasza:
0%
A te felfogásod szerint én ribizli vagyok,mégis több komoly kapcsolatom lehetett volna,normális férfiakkal.Úgyhogy nem kell annyira félteni a ribizliket.Te is kivagy elégitve,mi is,nincs semmi baj.Mégsem mi tününk hisztis picsának.
szept. 27. 16:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!