Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatalabb lányok, igaz az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalabb lányok, igaz az hogy egy szopásra előbb kaphatóak vagytok, mint egy dugásra pl: buliban?

Figyelt kérdés

2024. aug. 4. 06:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
66%

Nem, mivel sosem történt ilyen és soha nem is fog. ☺️

25 leszek, de arcra inkább 19-21.

2024. aug. 4. 11:23
 22/79 anonim ***** válasza:
91%
Én is inkább hamarabb szopok, ráadásul imádom is csinálni. :-)
2024. aug. 4. 12:18
 23/79 anonim ***** válasza:
74%

40 éves vagyok Én is inkabb sz.optam,mint dugtam.

Egyrészt imádok,mindig is szerettem.

A másik,hogy minek dugjak valakivel,akin látom,hogy szar az ágyban?

Nem vagyok és nem voltam élvezeti cikk.Csak megkapom;amit akarok.Mindegy,hogy mi az.

2024. aug. 4. 14:18
 24/79 anonim ***** válasza:
77%
Aha
2024. aug. 4. 15:22
 25/79 anonim ***** válasza:
37%
#23 kényszerszopó :D
2024. aug. 4. 15:58
 26/79 anonim ***** válasza:
65%

Ugyan miért lennék az?Sose volt kényszer,imádtam mindig.

A szexet is.Csak a legtöbb férfi nem tud se nyalni,se dugni.Olyannal meg nem kezdek.Ahhoz keresek rendes szexpartnert vagy párkapcsolatot.Akivel lehet élvezni órákon át is.

Attól,hogy sokan nem szeretnek szopni,én még nem nézek le senkit.Főleg,hogy bulikban fele fele arányban van esélyed jó szexre cagy rosszra.

De,ha ilyen ügyesen beszóltál,akkir el is nagyarázhatod;miért vagyok én kényszer szopó,amikor olyat csinálok,amit élvezek.Többel is akár.

2024. aug. 4. 16:10
 27/79 anonim ***** válasza:
77%

Én anno mikor még szűz voltam, csak szoptam bulikban

Nem egy olyan pasival akartam elveszteni, akit kb 1 órája ismerek

Aztán jött a nagy szerelem, aki 15 éve a férjem ☺️

2024. aug. 4. 17:31
 28/79 anonim ***** válasza:
84%

Akik igennel válaszoltak: ilyenkor a kölcsönösség nincs is elvárva? Pl valahol kicsit túlhevül a buli, félrevonultok, leszopod… aztán téged semmi nem juttat el a csúcsra, az úgy nem rossz érzés?

Nyilván férfiként jó érzés így is egy ilyen, csak kiváncsi vagyok, hogy utána hogyan gondoltok a dologra.

2024. aug. 4. 18:13
 29/79 anonim ***** válasza:
100%
Volt mikor csak szoptam,volt mikor ki is nyaltak.Szex is.De nem várok semmit,csak azt teszem,ami éppen jól esik.
2024. aug. 4. 18:16
 30/79 anonim ***** válasza:
78%
Én többször szoptam már, egyébként ez pusztán izgalom is. Nem vagyok rá büszke, dugták meg WC-ben, mai napig nem értem hogy mentem bele a dologba, azóta nem volt és nem is lesz. Ha jó a pasi akivel el tudom képzelni a szexet is, akkor valakinél megoldjuk a szexet vagy kulturáltabb helyen.
2024. aug. 5. 00:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!