Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb lányok, igaz az hogy egy szopásra előbb kaphatóak vagytok, mint egy dugásra pl: buliban?
Senki nem mondta,hogy most szopok és nem régebben.
Vele csak néha hármasoztunk.
Nem kell gratulálni.Mindenkinek más a jó,csak nem mindenki olyan korlátolt,hogy megszóljon másokat.
Dugni csak olyannal,akivel nem kell kínlódni,birja legalább egy órát,és ért hozzá.
A szopás meg mindig jó,mert én csinálom a magam élvezetére.
41. Azért az durva hogy te attól mész el hogy szopsz. Gondolom a párod sosem nyalt még ki rendesen vagy dugott meg.
Akkor megertem, hogy így vagy. Sőt, lehet impotens is! Részvétem
Értelmezni meg kell tanulni.
Hiába a hazassag úgy látom a szex meg az érettseg nem megy.
Akkor leírom érthetően:
40 éves vagyok,már nem bulizok,de ha latom valakin,hogy béna,akkor főleg csak szopok.
Mert szeretem,imádom,es jol csinálom.
A férjemmel csak harmasoztunk néha.Ott ki lettem nyalva,megdugva két férfi által órákon keresztül.Nem kell sajnálni senkit mindenki élvezte.
A férjem az egyetlen férfi,akit ismerek,akinek rögtön áll,nem kell vele csinalni semmit;több menetet bír,tud nyalni,csókolózni.
Nem impotens,egyforma magas libidóval bírunk.
Ti ketten viszont meg mindig nem válaszoltatok arra,hogy miért vagytok különbek azoktól a nőktől,akik szopnak bulikban,egyéjszakás alat,stb...
Mert itt senki nem szólt meg senkit,amig ti idenem jöttetek bizonygatni,hogy milyen nagyszerűek vagytok,mi meg csak a túrós farkakat nyammogjuk.Attól is eltudok élvezni,ha a nyakam csókolgatják.És gondolom sok más nő is.
Itt problémátok nektek van a szexel,mert rajtatok kívűl senki se vergődött.
Még mindig nem vergődik senki, és azt se mondtuk, hogy nagyszerűek vagyunk.
De engedtessék már meg a véleményünk nekünk is.
Én igénytelennek tartom azt a nőt, akinek ennyi elég.
Ennyi.
Én anno sok hímnek a nemi váladékát benyeltem kisleány koromban és az egyetem alatt is folytattam ezt a hobbimat.
28/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!