Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ritka az a fiatalabb fiú aki ki tudja elégíteni a lányokat, tapasztalat híján, a lányok nem csalódnak ilyenkor?
Ez nem feltétlenül kor kérdése, hanem az együttérzésé és a figyelmességé. Az első szex mindig picit kínos, minden partnerrel, olyan nagy tapasztalatot felhalmozni nem lehet benne, mert mindenkivel kicsit más. Esetleg megtanulni őszintén kommunikálni, nem zavarba jönni a helyzetben - ebben tényleg segíthet az idő és a kor.
Nálam egyedül az a kizáró ok, ha azt érzem, hogy a partnerem nem figyel rám, nem fontos neki, hogy kölcsönös legyen a dolog. Mindennek neki lehet futni többször, többféleképpen, ha megvan rá a motiváció.
Én pont egy szűz fiúval randizgatok mostanában (illetve, már nem az ugye).
Nekem sok partnerem volt már, és lehet, hogy ez megdöbbentően fog hangzani, de vele a legjobb!
Engem egyáltalán nem zavart ez, meg nem is éreztettem vele semmi olyat, ami miatt szorongania kéne. 1-2 alkalom után pedig már a zavara is kezdett csökkenni, azóta meg ki se kelünk az ágyból. 🫣 Nagyon odafigyel rám, mi hogy jó nekem, mit hogyan csináljon, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!