Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatalabb lányok, igaz az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalabb lányok, igaz az hogy egy szopásra előbb kaphatóak vagytok, mint egy dugásra pl: buliban?

Figyelt kérdés

2024. aug. 4. 06:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
35%
60. Szerintem csak el kell fogadni ha valaki egyből odaadja magat az nem növeli az értékét, én nem is hisztiztem. Csak be kell ismerni hogy nem vagy attól jobb. :)
szept. 27. 16:46
 62/79 anonim ***** válasza:
74%

Abszolút nem.

Korábbi válaszaim is pont arról szóltak, hogy nem adok ingyen sz0pást, idegennek meg főleg nem.

(És nem azért, mert mit szólnak, azt pont leszarom.

A saját önbecsülésem miatt. Mert ha már csinálok valamit, minimum, hogy én is élvezzem.

Fap!nának sem érzem magam, de ezzel a csak sz0pással akkor sem tudok azonosulni.

Eskü, többre tartom, aki kinyalatja magát random pasikkal, aztán elzavarja őket. Ezt se tenném, de elméletben több értelme van.)

De a kereslet-kínálat megtalálja egymást, akinek meg ez nem pálya, úgyis elkerüli.

Most gondolj bele, de őszintén, az a pali, aki erre ugrik, az vajon mit tud/akar nyújtani?...

Na, ugye...

Akkor meg örüljön mindenki, hogy talál az igényszintjének megfelelőt, az ő dolga...

szept. 27. 16:59
 63/79 anonim ***** válasza:
29%
A férfiak többsége nem tud nyalni.Aki engem ismer,tudja,hogy hiaba steretek csak szopni is,engem meg kell dugni rendesen.Lehet te odaadod agad,én egyenrangú vagyok a szexben.Ledzarom,hogy lenézel,nem vagy te különb.En azt csinálom,amihez kedvem van.Mindegy az szopás,5 perces vagy fél napos szex.Én elfogadom,hogy más máshogy csinálja.Az ilyen prűd asszonykák szeretik verni magukat,hogy ők milyen tökeletesek.A seggem kinyalnák a ferfiak,férjem van,aki imád,udvarlóm mindig lenne.Mégsem vagyok beképzelt,korlátolt,mint ti.
szept. 27. 18:49
 64/79 anonim ***** válasza:
65%

Nem is neked írtam 🤣

Engem aztán nem izgat, kinek mi esik jól, de a magam részéről eldönthetem, nekem kielégítő-e a szopás, és arra jutok, hogy nem.

Ettől sem prűd, sem beképzelt, sem korlátolt nem leszek, dugni meg szeretek, szóval nekem(!!!) elengedhetetlen, hogy kölcsönös legyen a dolog.

szept. 27. 18:56
 65/79 anonim ***** válasza:
0%

64. Egyetértek, pont a 63as tűnik fap*nának és emellett butának is.

Neki biztos kielégítő ha csak sz*pik, nekünk nem. Okkal..

szept. 27. 19:05
 66/79 anonim ***** válasza:

Hát ha csak ennyit tudtál értelmezni akkor inkáb te vagy a buta.Épp arról beszéltünk páram,hogy a szex sok formája jó.Mikor mi esik jó.Attól,hogy valakinek több formában is sikerül elelvezni,szerintem nem megvetendő.Lehet azegy szopás,nyakcsókolgatás,stb...

Kicsit gyakorolni kellene angyalaim.

szept. 27. 19:27
 67/79 anonim ***** válasza:

66. Nem mindenki sorozatélvező. Én attól élvezem el ha q párom kielegit orálisan vagy a puncimban van, szerencsére sokáig és sokszor.

Kinek mi. 🤷‍♀️

szept. 27. 22:22
 68/79 anonim ***** válasza:
65%

Nem célom azt gyakorolni, hogy attól élvezzek el, hogy a másik

is 😅 Sőt, attól sem akarok elélvezni, hogy szopok.

Megfogalmazva, igénylem, hogy velem is foglalkozva legyen, és ezen nem tervezek változtatni.

Ellenben nem izgat, hogy más sorozatban élvez a fa$ztól a szájában, de nem érezzem már magam kellemetlenül, mert nekem ez édes kevés... 😏

szept. 27. 22:31
 69/79 anonim ***** válasza:
65%
Hogy ti miken nem tudtok vitatkozni? :) Ha akar szopjon, ha nem akar, ne szopjon. Nem mindegy a másiknak, hogy valaki leszop-e egy faszt, vagy sem? Nekem tökmindegy, amíg az én farkamat leszopják. :)
szept. 27. 23:37
 70/79 anonim ***** válasza:
61%

68. Valóban, egy igazi nőnek szüksége van a törődésre. Akár orál vagy szex formájában.

69. Senki nem mondta hogy nem szpunk, de nem érted hogy mi nem tudunk ettől elélvezni? Köszi.. 🤦‍♀️

szept. 27. 23:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!