Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, egy pici pocak még belefér egy lányon?
Az utóbbi időben pocakot növesztettem. Főleg hasra híztam, de a combom is nőtt egy kicsit. 66 kilóról indultam, most 79 vagyok 168 centihez :)
23/L
Tehát gyakorin kérdezel anonim pasikat,hogy vonzó vagy-e meghízva,ahelyett hogy önkritikát gyakorolnál,és megkérdsznéd saját magadtól : szeretem magam így ebben a testben? Jól érzem így magam? Tetszem magamnak? Egészséges ez hosszútávon?
Ha ezekre igen a válaszod szívből,akkor lesz pasi,akinek vonzó leszel, de amíg mástól vársz megerősítést arc név nélkül, frusztrációdat levezetvén, nehezen.
HA pedig nemleges válaszokat adnál, go to gym.
Nincs pasija, írj neki privit és ott udvarolj xd
Amúgy én is segítenék neki lemozogni XD
Friss a kapcsolat vagy már unjátok egymást? :D Amúgy akkor bocsi, nem tudtam. Azt viszont sejtem, hogy a kishölgynek nincs párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!