Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, egy pici pocak még belefér egy lányon?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben pocakot növesztettem. Főleg hasra híztam, de a combom is nőtt egy kicsit. 66 kilóról indultam, most 79 vagyok 168 centihez :)
23/L
júl. 25. 23:31
1/57 anonim válasza:
Kifejezetten szexi is szerintem. Bár a 79et picit soknak gondolom, nem vagyok benne biztos, hogy az "pici pocak" :D De az is lehet, hogy olyan az alkatod, hogy a 79 is jól mutat.
2/57 anonim válasza:
Ez már nem kis pocak.
168cm vagyok és 66 kiló. Egy ismerős megkérdezte,hogy terhes vagyok?
Na neked ehez képest +13kg van. Az már nem pici. Nagyon nem pici.
3/57 anonim válasza:
Bocsi ne harizz meg de az mar nem kicsi poci
4/57 anonim válasza:
180 cm vagyok 78 kg es nekem van egy kis pocakom
5/57 anonim válasza:
Nekem ez még belefér a husi kategóriába, szóval imádnám.
7/57 anonim válasza:
Boccs, de kép nélkül értelmetlen a kérdés. Ha van melled is arányosan, akkor finom kis felfedező út oké lehet. De alapvetően nem jön̈nek be a túlsúlyos csajok, szóval így ebben a formában nem tudnék melletted megállapodni. Bocsi, de te kérdezted
9/57 anonim válasza:
Nem
Ez már sok, a vékony lányok jönnek be. Te csak sexdollnak lennél jó
10/57 anonim válasza:
Annyi, amennyi egy férfinél is eltűrhető, a nőnél is belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!