Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, egy pici pocak még belefér egy lányon?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben pocakot növesztettem. Főleg hasra híztam, de a combom is nőtt egy kicsit. 66 kilóról indultam, most 79 vagyok 168 centihez :)
23/L
júl. 25. 23:31
13/57 anonim válasza:
Rohadtul el vagy hízva, úgyhogy ideje lesz megemelni a se*ed és tenni magadért. Ezek után nehogy nár még elvárd, hogy az ilyen kigyúrt konfimajmok még sorbanállnak érted.
15/57 anonim válasza:
Ezt mondjuk képpel lehetne eldönteni, hogy rajtad hogy áll az a pár plusz kg.
De nem hiszem hogy nagy gond lenne vele
16/57 anonim válasza:
Engem kifejezetten izgat. Barátnőm tőled jóval több kiló, de gyönyörű nagy, formás pocakja van, imádom. Meg persze van akit taszít. Olyat kell találj, akinek úgy jössz be, ahogy vagy.
17/57 anonim válasza:
168 cm vagyok és 58 kg, 20 kg plusszal el nem tudom képzelni, hogy csak egy kis pocakról lehet szó. De persze, biztos van akinek bejössz így is
18/57 anonim válasza:
Bocsi, de én vagyok 170 cm és 68 kg, és nekem is van hasam. Neked már nem kis pocakod van, hanem konkrétan beled 😐
Fogd vissza a zabálást.
36/N
19/57 anonim válasza:
Én 170 vagyok, 63 kiló és hasasnak érzem magam miután az utóbbi években feljött vagy 5-6 kiló. Irigylem az önbizalmad.
20/57 anonim válasza:
30 éves korodra 100 kiló körül fogsz járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!