Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a gond ha zavar hogy sok szexpartnere volt?
Jaj, de ti még mindig menőnek érzitek magatokat, ha megvolt ikszanégyzeten nő, akkor ti vagytok az Istencsászárok...
Holott amúgy kurwára nem. Abba sose gondoltok bele, hogy akit olyan könnyű megba$zni, az nem csak veletek fog?
Akkor aztán huh, de nagy erény 😅
Nem értem, hogy miért van ez a sok beszólás! Feltett egy kérdést, mert őt zavarja az elődök hosszú sora !
Én megértem, és az a válaszom, hogy engem is zavarna főleg, ha valaki ilyen fiatalon volt ennyi férfivel!
Félreértés ne legyen ! Mindenki élje,élvezze a maga életét. Ebbe senkinek sincs beleszólása.
De azt döntse el mindenki a maga meggyöződése szerint, hogy ezt eltudja fogadni vagy nem !
Szerintem ,és tapasztalatom szerint sosem fog megváltozni,aki így kezdi a nemi életét.
Ezért én nem választanék ilyen lányt !
De ez csak az ÉN véleményem.
Bezzeg ha fiukent ba*szott volna 14 lannyal azt mindenki elfogadná
Ha lany es sok fiuval volt akkor meg egybol ri banc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!