Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a gond ha zavar hogy sok szexpartnere volt?
Normàlis, egy bizonyos népcsoportnàl.
Nos, ettől függetlenül igencsak szereti a faxt, szóval kezdjetek egy onlifenszbe, vagy rosszlànyokba. Sok pénzt hozhat még a kiscsaj a konyhàra.
Nekem 18 évesen nyolc strigulám volt. Most 22 évesen tizennyolc. Egyszer kérdezte valaki tavaly nyáron, hogy mennyi volt, szendén mondtam a szemébe hármat. Mosolygott. Az ilyeneknek ez kell. Az igazat csak én tudom. A korlátolt és szüklátókörű emberek nem szeretik az igazságot, azt szeretik ha valami megfelel a saját egyszerű észjárásuknak.
Jobb így nektek? 😄😂
Hát igen, szűklátókörű vagy.
Én úgy éltem ezt meg régről már, hogy ha előttem volt pl. 50 pasival, majd ezek után velem maradt x évig, az számomra azt jelentette, hogy "valamiért" mégis velem maradt és én jobb vagyok ebben-abban, mint az előzőek, neeem ?
Az a lány, amelyik előttem pl. tényleg csak mondjuk 2 pasival volt, na az a lány záros határidő belül tiplizik. Mert amikor "kinyílik a csipája", kíváncsi lesz másokra. És ez így van.
Ezért nem kellett nekem soha szűz, vagy 1-2 pasi utáni lány.
Soha nem vettem volna el szűz nőt!
A nejemnek rengeteg pasija volt előttem, nagy matrac-művész.
40 éve a feleségem, és most is szeretjük egymást.
Az jobb lenne ha egy évig valakivel lakik és akkor minimum 300-szor kefél.??
Olyan kis gyerek vagy hogy neked nem való se csaj se szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!