Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon Zavar hogy a barátnőm simán meglenne szex nélkül nem tud lelkileg felkészülni én vagyok az első szexpartnere?
#3 nem engedi hogy kísérletezzek rajta sehogy sem
#4 igen volt 1 lelki trauma, próbálom kényeztetni de lelkileg sem enged közel magához erősnek mutatja magád pedig én látom ha bántja valami
#5 dicsérhetem akármennyit de ő nincs megelégedve saját magával úgyhogy az én véleményem nem hiszi el a sajátja neki fontosabb
Szia :)
Nekünk nőknek az ilyen dolgokhoz sokkal több idő kell. Például a ráhangolodás is több idő nekünk.
Szerintem próbálj változtatni a kezdeményezéseden.
Legyél nagyon türelmes. Csókold finoman, lassan és érzékien. Puszild végig a nyakát. Simogasd, finoman markolgasd. Lassan védőztesd le, tényleg ne hamarkod el!
Kényeztesd! Csókold végig a mellét, játsz a bimbókkal. Csókold végig a hasát. Kenyezdtesd a száddal.
Legyen nagyon érzéki az egész. Pár pohár pezsgő után könnyebb ;)
Hidd el hogy neki is több kedve lesz és hálás lesz ezekért ;)
Akkro tedd fel a kérdést, hogy meddig akarsz szenvedni vele?!
Mert ő láthatólag szarik az egészbe, ha baja van, titkolja, nem kér segítséget, stb. Ilyen emberrel felesleges bármit is kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!