Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szex után ti hogy éreztétek magatokat lelkileg?
én azon gondolkodtam hogy az embereknek mégis mi a jó ebben??? meg hogy én ezt biztos nem csinálom többször mert erre nekem semmi szükségem!
nem volt igazán szép élmény akkor fájt utána mindenem fáradt voltam nyűgös stb. aztán a masodik harmadik után már jobb volt és kezdtem élvezni. azóta pedig már... egyenes út a paradicsomba
L
Én nekem fura volt mert hát ez a felnőtté válás egyik legfontosabb lépcsőfoka és szerintem én akkoriban így mai feljjel nem voltam rá felkészülve csak annyira szerelmes voltam hogy megtettem ma már nem tenném de már késő
De amúgy nem volt rossz csak az éretlenségem végett nem tudtam feldolhoznj hogy körülöttem mindenki ezt csinálja...
16 voltam most 18 vagyok
Elárulom neked hogy nem a legjobban. Én is és feleségem is esküvő után vesztettük el a szüzességünket.
Háááát, ment a bénázás :D na meg az volt a baj hogy rendellenesen vastag volt a szűzhártyája így végül nem is én szakítottam át, hanem a nőgyógyász vágta be neki.
Kicsit azért árt egy ilyen eset a férfi büszkeségnek én úgy érzem, de azóta minden tökéletes :) megy a lepedőgyűrés ezerrel :D
Köszi nektkek!:)
#6: Ez nem a te hibád, bárkivel előfordulhat. Meg ahogy írtad azóta megy rendesen minden ;)
Királynak éreztem magam. 16 voltam akkor és egy csinoska 33 éves özvegy vezetett be a gyönyörök birodalmába. Természetesen úgy éreztem, minden akadály, minden fal leomlott előttem, bármire képes vagyok ezután, és a lábam előtt hever a világ.
Ennek több mint 40 éve, és a mostani eszemmel úgy látom, korai volt. Nem mintha bármi hátrányom származott volna belőle. Ő tanított meg a nők gondolkodására, lelkivilágára, és későbbi sikereim során nagyon sok hasznát vettem a tanításának. De mint mondtam, királynak éreztem magam, és nem biztos, hogy saját kis világomnak hasznára vált egy 16 éves gyerekkirály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!