Hogyan készítsem fel magam lelkileg az első alkalomra? 16/L
Lelkileg fel vagy készülve ha szerelmes vagy a barátodba és sokat beszéltek erről a témáról is. Leginkább ő tud csak megnyugtatni, mivel benne kell, hogy bízz.
Az első gyönyörű. Engem "elvakított" a szerelem, az, hogy mennyire kívánom és szeretem a barátomat, hogy számomra ő a legtökéletesebb, ezért eszembe sem jutott semmin aggódni.
Plusz nekem sok mindent mondott a szexel kapcsolatba és minden szava megnyugtató volt.
Én szerintem leginkább a barátodra tudsz támaszkodni ebben a témában. Ha megvan a szerelem, tisztelet és kívánat.... akkor nem fog fájni és nincs olyan, hogy te ne csinálnád jól.
Hagyd magad sodorni az árral, lazulj el és életed legszebb élménye lesz. Hidd el tényleg így van.
Akinek nagyon fájt, vagy nem volt jó neki, azzal nem bántak olyan szépen, de hát csak olyannal érdemes elveszíteni aki képes szépen bánni egy nővel. Ez az egyik kulcs, a többi pedig a ti hozzáállásotok.
18/L
Utolsónak:
Nekem volt már szexuális kapcsolatom, barátnőmnek még nem. készülgetünk az első aktusra, viszont ő nagyon fél, remeg, stb... hiába nyugtatom, biztatom stb! Hogy lehetne felkészíteni ha azt sem engedi hogy megujjazzam, mert fáj neki, annyira szűk? Tampont se használ csak betétet.
8-as, én sem használtam tampont én engem sem ujjazott a barátom.
Nagyon lassan jutottunk el odáig, de addig nem foglalkoztam a témával csak történtek a jó dolgok.
Inkább izgasd a nyelveddel még az elején, aztán 1 ujj majd így lesz egyre "engedékenyebb".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!