Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos. Nemrég szakított velem a barátom és lelkileg teljesen összetörtem. Mit tegyek?
Velem teljesen így volt, több mint 4 évvel ezelőtt. Csinálj programokat, találkozz sokat a barátaiddal, menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, csinálj valami kreatív dolgot, bármit, csak ne érj rá ezzel foglalkozni!
És tudom, hogy ez nem nyugtat meg, de nekem nemsokkal a szakítás után lett egy másik barátom, aki sokkal-sokkal többet törődik velem. Pedig egyáltalán nem éreztem kevésnek azt amit az előzőtől kaptam. És nem is gondoltam volna, hogy még valaha lesz másik pasim.
Kitartás! :)
ha ilyet csinál, akkor lélekben még csak kisfiú
ne bánkódj utána, nem ő volt az igazi :D
a szomorúság csak egy állapot
a fájdalom csak egy érzés
elmúlnak...
de a boldogság nem múlik el! csak előbb meg kell találni
nem hazudok neked, ez nem könnyű dolog...
de megéri!
éppen ezért nem szabad egy napot sem sírással tölteni! mosolyogj! az életed ajándék, fogadd el az ajándékod! :D
miért orc? és miért veszi? dropolja.... többet ér
+ nem magia ellen kell hanem vmi faja resist opt
ezenkivül ajánlom DK esetben a runázást föleg FRST 15% ++ min
és ha már itt vagyunk akkor említsük meg a reforge-t
tegye át a haste-t + a mastery-t defre vagy resistre.
ezt minden vértre és menni fog :P
am kardra fallen crusadert tegyen mivel 3%hp res + 15% atc bonus
az első válaszolóknak: sorry, ez nem a WOW... -.-
az utóbbiaknak: köszi az értelmes választ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!