Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelkileg mennyire káros az, ha a kamasz korból teljesen kimarad a szerelem meg az első szex?
Itt vagyok 21 évesen és még sosem találkoztam olyannal, akit szeretni tudtam volna és olyan sem volt még hogy valaki engem szeretett volna. A barátaim nagy többsége már kora kamasz koruk óta egyik kapcsolatból a másikba esnek és egyszerűen már kezdenek rám is egyfajta fura lényként nézni. Egyszerűen nem tudom hol ronthattam el. Talán a kevés önbizalom, de nem tudom...külsőre nem vagyok valami ígéretes a suliban sok fiú viccelődött velem, sokan csúfoltak.
Az utóbbi időben volt egy-két siker élményem, de már azoknak is vége...
Mennyire káros ha az embernek az ilyenek a kamasz korából kimaradnak?
Ez rajtad múlik.
Nekem kicsit rosszul esik, hogy 20 évesen kezdtem a kapcsolatosdit, mármint úgy érzem rengeteg szép évem lehetett volna még, csak félénk voltam... De szerintem ez teljesen rajtad múlik, hogy te miként éled meg. De amint látom már pánikolsz ezerrel. Nem lesz ez így jó.
Lelkileg nagyon káros és megvisel.Vagyis ezt saját magamon tapasztalom és tudom,mert velem is ez van.Én már belepusztulok ebbe úgy érzem,de ez van.Úgy érzem,teljes mértékben feladtam ezt a keresést,mert nincs értelme már úgy érzem.0 pozitívummal elég nehéz is lenne folytatni,de úgy látszik nekem ez jutott.Lassan beletörődöm.
22/F
Miért lenne kàros?
Okè kimaradt a tiniszerelem, de ez van. Nem lesz ebből semmi bajod, majd találkozol azzal akivel boldog leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!