Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tisztelet a szex ellen megy?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tisztelet a szex ellen megy? Milyen szakember vagy terápia segíthetne rajtam?

Figyelt kérdés

Felnőttkorú férfi vagyok és amióta van kapcsolódásom nővel, azóta érzem azt, hogy a szex, a szerelmeskedés húspiaci, szexobjektum jellegű. Tehát megismerkedem egy nővel, ha megvan a kémia, az egészen addig működik, mihelyst ki nem alakul egy lelki kötődés, megbecsülés és szeretet, tisztelet. Onnantól afféle családtag-jellegű lesz a kötődés, tehát elmúlik a testi vonzódás, marad a tisztelet, a szeretet, a kötelék. Annek ellenére, hogyha szexuálisan már nem kívánom, érzelmileg mélyen tudok kötődni, csak akkor már nem hoz lázba az illetővel a szex.

A szex nekem olyan, hogy használom a másik ember testét, ledominálom, azzal is, hogy pl. eljuttatok egy nőt a csúcsra, az is ad egyfajta "narcisztikus" örömet, hogy miattam élvezett el. Aztán egy idő után kialakul egy maximális tisztelet és szeretet, és hiányzik is a másik, ha nem vagyok a társaságában éppen, meg mindenben támogatom lelkileg és anyagilag, tényleg úgy mint egy "mintaférj" vagy "mintaapa" a családjával, csak éppen, tán pont emiatt a szexnek a leigázó kihasználó aspektusa nem tud megvalósulni, hiszen tisztelem a páromat.

Ilyenkor szoktam nézegetni más nőket, de kényszeres gátlás pl az, hogy nem lépek félre, nem csalom meg a páromat, hanem az aszexualitás és a sok masztizás között vergődöm. Illetve nagyon erős ingerlés kell ahhoz, a párom által, hogy szeretkezzem vele. Hülyeség, de a tisztelet valaki iránt és a szex nálam nem fér egy "lapra". (írhattok belém rúgó, megalázó válaszokat, de a segítő szándékkal többre megyek, hiszen ezek nélkül is felismertem, hogy hiba van a rendszeremben, csak azt nem tudom, hogy ezen lehet-e javítani, segíteni)

ápr. 22. 15:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Lehet az is, hogy olyan valami történ az előző kapcsolatodban, hogy ezt váltotta ki belőled.

Ha őszintén képes vagy vagyis lennél rá, hogy beszélsz vele erről és az érzéseidről màr sokat javítana a latban. Az, hogy kínzod mind a kettőtöket nem jó semmire. Gátakat építesz fel a nődben és még csak lépni sem fog merni semerre sem.

ápr. 23. 06:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!