Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valamilyen szakember segíthetn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamilyen szakember segíthetne rajtam vagy már menthetetlen lelki roncs lettem?

Figyelt kérdés
A lányok rabja vagyok, folyton kívánom a fiatal, vonzó vékony lányokat, de sajnos nem csak az a baj, hogy ronda srác vagyok, hanem, hogy ők maguk is nagyon defektesek lélekben, nem azért, mondom, mert rondának tartanak meg elutasítanak, akikkel sikerült smárolnom, meg már kapcsolat is majdnem megvolt, azoknál is tapasztaltam, hogy milyen romlottak amúgy és csak tették nekem a szépet, hogy megszerezzenek maguknak. Folyton csak csalódtam a lányokban, így mára csak a testülhöz vonzódom, csak a testük kell, nem érdekel más, nem hiszek a mesékben, ráébredtem, hogy a lányok lélekben ilyen rossz természetűek, ez a ő jellemzőjük. De a testük miatt folyton szenvedek, mindenhol dugnivaló fiatal lányok testét látom, szörnyű így élni. Szinte mindet megfarkalnám legalább egyszer. De mivel ronda vagyok többnyire elutasítanak és így még inkább nő a vágyam a testük felé. Amúgy a másik problémám, hogy a prostizás valamiért nem segített, azt hiszem jobb érzés volt mikor magam cserkésztem be a lányokat ingyen, mint pénzért eljátszani a szexet, talán ezért is szeretek annyira vadászni.
2014. aug. 6. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:
a pszichológus
2014. aug. 6. 14:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Kár volt ezt leírnod, mindjárt jönnek a "ne általánosíts" berögződésűek.
2014. aug. 6. 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Te segíthetsz magadon, más nem.
2014. aug. 6. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Menj el a pszichiátriára és kérj segitséget, ebben csak szakember tudna segiteni.
2014. aug. 6. 14:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindenki a rabjuk.
2014. aug. 6. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!