Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szakember segíthetne nekem?
Figyelt kérdés
Egy nagyon szerencsétlen és csúnya fiú vagyok,akit csak megaláztatások értek eddigi élete során.Soha nem volt még barátnőm és nagyon kilátástalan a jövőm is.Folyamatosan látom a szebbnél szebb,boldog lányokat,akik magasról tesznek rám,ráadásul már a fiú barátaim is eltávolodtak tőlem,mert senkinek sem hiányzik pl.csajozás közben egy lúzer közelsége.Az időm nagy részében egyedül vagyok,tanulok és pár hónapja konditerembe járok.Nagyon zavart a vékony alkatom a magasságomhoz és ezért szántam el magam a változtatásra.Igazság szerint azért lenne szükségem szakember segítségére,mert időről időre öngyilkos gondolatok keringenek a fejemben,folyamatosan arra gondolok,hogy egy szerencsétlen senki vagyok,akit senki sem szeret,aki esélytelen a lányoknál és a boldog életre,nincsenek barátai,állandóan otthon ül,ezért az önbizalmam is teljesen nulla,az önértékelésem romokban hever...így saját magam nem tudom felállítani a padlóról és túltenni magam minden múltbéli sérelmen,elkerülni az állandó depressziós,letört hangulatot és az öngyilkosságot.2014. jún. 15. 22:12
4/5 anonim válasza:
Építési vállalkozó.
aki beállítana betont keverni meg téglát hordani.
5/5 anonim válasza:
szia, nem hiszem én azt h annyira ronda lennél, és attól h nem vagy sikeres az ismerkedésben még nem kell pánikolni.. ez is egy olyan dolog, amit gyakorolni kell h feszengés nélkül menjen... én nem vagyok szakember, de szívesen beszélgetek veled, és adok tanácsokat, mivel írtad h sokat tanulsz és olvasol, így biztosra veszem h egy nagyon okos és művelt ember vagy, akivel élvezet lehet a társalgás, ha megfelelő közegbe kerülsz... a barátaid nem tudják h mit veszítenek, az én haverjaim is ilyenek, ami egy ideig zavart, de már kitapasztaltam h mit lehet velük megosztani, és mi az, ami már meghaladja a képességeiket :) szóval itt várom a visszajelzésedet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!