Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem szakember segítségére szorulnék?
Külső személyek, ismeretlenek véleményére vagyok kíváncsi.
Az lenne a problémám röviden tömören ,h szexuálisan vonzódom a bátyám(29) iránt fiú ként k.b 4 éve kezdtem hozzá vonzódni testileg ,lelkileg megmagyarázhatatlan okok miatt kisebb korunkban mindig szívatott az a tipikus szemét bratyó volt persze mindig tudtam ,h szeret. 4 éve kezdetem rá felfigyelni ,h ahogy öregszik egyre sármosabbá és számomra maximálisan 100% ideál férfivé alakul külsőleg .Vannak olyan katjaim is ,h p.l szeretek valamelyik felsőjével aludni amin érzem az ő illatát :3
Már előfordult olyan is ,h együtt aludtam vele ,de persze nem történ semmi csak számomra volt kánaán :D A péniszét is láttam már többször vagy itthon kaptam el párszor a lehetőséget illetve egy időben lejártam vele kondizni + úszni és nem túl szégyenlős. Fogalmam sincs ,h ő ezt ,h reagálná le jó mélyen magamba temetem és soha nem is fogom ezt elmondani neki és a családomnak tisztában vagyok vele ,h ez borzalmason torz dolog és azzal is ,h meleg vagyok volt már kisebb kapcsolatom férfival ,de nem tudok túl lépni a bátyámon már nem is ismerkedek egy jó ideje csak ő jár a fejembe állandóan folyton keresem a társaságát ,h a közelemben legyen.Önkielégítéskor is vele fantáziálok ,h szeretkezünk. Ha valmi csaj belép a képbe iszonyat féltékennyé szoktam válni.Néha borzasztó bűntudat is szokott gyötörni és most nem akarok nagyon bele menni ,h olyankor legszívesebben mit csinálnék magammal mert eléggé gyötör ez a dolog ,h soha sem lehetek vele úgy.Egyébként teljesen normális családból származom 2 szülővel nem ért semmi trauma kiskoromban és semmi negativitás sem ,ha valamit akartam azt megkaptam a szüleimtől stb..
Gondolkoztam ,h szakemberhez fordulok mert az utóbbi időben nagyon eldurvult ez a dolog csak a normális segítségnek igen borsos ára van és nem vagyok benne biztos ,h ebben nekem valaki tudna segíteni szerintetek?
Igen, jó lenne, ha felkeresnél egy szakembert.
Ez valóban nem normális érzés benned.
Igen maximálisan felnézek rá ,és nagyon mélyen tisztelem,de ez annál sokkal több mint ,h a nyomdokaiba szeretnék lépni.Vele szeretnék lenni egy életen át szerelmes vagyok belé maximálisan ha rá gondolok elakad a lélegzetem stb..
Ha vele tölthetek x időt iszonyatosan boldog vagyok.A napomnak általában az a legjobb része amikor vele lehetek.
Minden nap ezt a részét várom ,h vele lehessek.Már suli alatt is csak azt várom ,h mikor láthatom.Egyébként szerencsére ő is kedvel nagyon és szoktunk számítógépen játszani,kutyákat együtt szoktuk kivinni sétálni és olyankor mély személyes filozofálgatásokba szoktunk bonyolódni nemrég pedig paintball-ozni voltam a haverjaival és persze vele.Az a baj a szakemberrel mint már említettem nagyon drága 1 órás foglalkozás is lazán 6-7 ezer ft k.b És szerintem nekem nem egy alkalom kéne viszont jelenleg fő sulira járok így nincs pénzem csak amit ritkán ősöktől kapok.Így nem tudom ,h honnan teremthetném elő rá a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!