Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban fiúk (lányok is írhatnak) segítségére lenne szükségem. Mit tegyek? Tehetek valamit egyáltalán?
Kérlek Titeket, ne gyertek avval, hogy hagyjam Őt, stb...
Én egy 17 éves lány vagyok és kb másfél hónapja ismertem meg egy fiút. Eleinte csak a barátja akartam lenni, de szép lassan egyre többet kezdtem érezni iránta. Eddig 7-szer találkoztunk szándékosan, meg egyszer véletlenül. 2 hete megkérdezte, hogy járnék-e vele, meg is csókolt, de én elrontottam mindent és nem tudom mihez kéne kezdenem. Bocsánatot kértem, tegnap írtam neki, hogy hiányzik, de csak annyi volt a válasza: "hiányzom?". Avval rontottam el, hogy egy barátomra hallgattam és zargattam avval, miért nincs rám ideje (dolgozott meg ilyesmi). Már nagyon sajnálom, szeretem is... de nem tudom hogy mondjam meg neki. Amúgy igen bátortalan vagyok... Ő 19 éves.
a "hiányzom?" volt részéről a nyitás.
azt kellett volna folytatni.
és ne baszogasd többet, főleg a kapcsolat elején.
ha nem érzi a szükségét, akkor azért cseszteted hiába, plusz telhetetlennek látszol, plusz beindul a csak azért sem reflex.
jó sosincs a basztatásból, attól még senki nem mozdult el a kényelmi zónájából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!