Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-27 év közötti férfiak véleménye érdekelne elsősorban. Milyen ruha indítja be a fantáziátokat egy nőn?
Ne mondjátok, h meztelen legyen, mert emberek közé is mennék. Viszont meg akarok "vadítani" egy srácot.
Nincs rá sok időm, mert csak másodpercekig fog látni...de azt szeretném, h amikor meglát füle-farka kettéálljon és felejtse el, h éppen mit csinált. A ruha(tudjátok egész alakos) + magassarkú tuti... ezenkívül?gyenge csipőrázás? csalfa kis mosoly?
Amikor én megismertem a barátnőm, teljesen hétköznapi ruha volt rajta. Semmi extra. De ahogy mosolygott rám... az valami hihetetlen. Én nőt soha nem láttam olyan szépen mosolyogni. Egyszerűen megbabonázott. Fel is szedtem gyorsan mielőtt valaki lenyúlja. Ő tudd valamit amit a mai lányok többsége nem.
Amúgy a ruci lehet figyelemfelkeltő, meg szexi is. Csak nálam olyan kirakat baba effektust ér el. Szép szép. De ennyi. De rám ne hallgass, mert én a mesterkéltség ellen vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!