Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy nőnek szexuális kisugárzása van? Elsősorban férfiak válaszát várom.
Pontosabban arra gondolok, hogy ha egy nő nem generálja a férfiak figyelmét (pl. nem öltözködik, viselkedik kirívóan), és mégis van benne valami megindítóan szexi, a nézésében, a mosolyában, az egész lényében, ami miatt a férfiak "beindulnak" rá -ez létezik?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Egyértelműen: IGEN!
Kevés ilyen nő van és ez nem is a tökéletességen múlik, elég egy mozdulat, egy édes kis hang nevetés közben egy apró pillantás de akármilyen hihetetlen akár egy apró testi "eltérés" is lehet.
A nő egy csodálatos és férfi aggyal felfoghatatlanul bonyolúlt lény. A szépsége nem abban rejlik, hogy mennyire tökéletes, a szépsége abban rejlik, hogy a férfi mennyire szereti.
Köszönöm a választ!
Gyakran mondják a férfiak, hogy "hihetetlenül szexi dolgaim vannak" és hasonlók, pedig egyáltalán nem öltözködöm kirívóan, csak csinosan. Ezek szerint a szexiség nem egyenlő az alulöltözöttséggel.
Szerintem nincs bennem semmi érdekes sem, vagyis nem törekszem a "szexiségre". Lehet, hogy a természetesség önmagában elég?
A következőket mondják: szexin húzogatom a szemöldököm, szexi a hangom, ahogyan nézek, mert van benne valami kihívó. Meg szexi a mosolyom. Nah ezeken mindig behalok. Én nem látom így. De ha Ők ezt látják, akkor mindenképp örülök. A csúcsot az tartja, hogy "túláradó szexualitást éreznek" rajtam, és süt rólam, hogy imádom a szexet.
De mért? Létezik, hogy ennyire kiülnek az arcomra az érzéseim? Főként, mert a barátomon kívül senkire nem szoktam ránézni "más szemmel".
Nagyon megköszönöm a további válaszokat is!
:)
21 éves lány.
Igen, ez kivételes adottság :)
Az is jó benne, h az ilyen nők azok, akik akkor is iszonyat jól/elegánsan néznek ki, ha egy használt felmosórongyot tekernek maguk köré, vagy épp fülig sárosan, büdös lábbal óbégatnak a Szigeten...
Durva, de így van, Téged még ilyen állapotban is megkívánn a Walesi herceg. Nem viccelek, ha tényleg ien vagy.
Küldhetsz képet privát üzenetváltás után :)
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Akkor már csak azt nem értem, hogy mért buknak a kis csajokra a pasik. Talán felteszem egy következő kérdésben:)
De tényleg, azt hinné az ember, hogy az alacsony növés hátrány, de nagyon is előny. Én 160 cm vagyok, 45 kiló, szőke, hosszú haj, kék szem stb.
Ami meg a meglepő, hogy leginkább a feltűnően magas férfiak szeretik (szerintem) a kis nőket. Nem tudom, mi állhat ennek a hátterében, valószínűleg, mert védettséget, biztonságot szeretnének nyújtani a barátnőjüknek.
Ti mit gondoltok?
Én úgy 195 centi vagyok és életem során úgy vettem észre, hogy valahogy csak a jóval alacsonyabb lányok vonzanak (ilyen 160-170 cm körüliek).
Nincs bennem semmi ilyesmi, hogy most azért, mert én vagyok a nagy F betűs Férfi és oltalmaznom kell a kis szegény nőt, hogy szeressen és tiszteljen. Ez hülyeség. Az emberek nem gondolkoznak ennyire következetesen, csak élik az életüket és szeretik azt ami megindítja őket.
Visszatérve az eredeti témára:
Szerintem büszke lehetsz arra, hogy ilyen erős kisugárzásod van, de vigyázz vele, mert a nem megfelelő közegben egy erőteljes szexuális vonzerő könnyedén kellemetlen helyzetbe hozhat.
Inkább legyen "előkelően elegáns" a kisugárzásod mint szexi...a kettő között a különbség csak annyi, hogy az előbbire a férfiak azt mondják: "Woow" az utóbbira pedig "Hú, de megbasznám!" és szerintem az előbbivel hosszú távon többre mész. ;o)
Amúgy az első válaszoló voltam
F/22
Köszi a válaszokat!
A legutóbbi válaszolónak írom:
Ezekben mind teljesen igazad van, de én nem próbálok meg semmilyen sem lenni, csak önmagamat adom, és kész. Habár van egy kialakult stílusom, nem azért teszem, hogy a "wow"-ot kapjam, és ne a másodikat:)
Egyébként szerencsére az elsőből többet kapok, de ez nagyrészt azon múlik, hogy értelmes emberek vannak a környezetemben.
Meg szerintem fontos elválasztani a két dolgot, persze, jó dolog tetszeni a férfiaknak, de más dolog szexinek lenni; ezt inkább a párkapcsolatra tartogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!