Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak szerintetek mi is ez? Fiúk válaszát várom elsősorban.
Figyelt kérdés
27 évesek vagyunk. Február eleje óta ismerkedünk. A fiúnak 2 éve nem volt kapcsolata, normális. Azt állítja én vagyok ez idő alatt az, akit közel engedett magához és örül neki, ha néha vele alszom. Kedves hozzám tényleg, de előfordul, hogy van olyan nap, hogy nem keres! Nekem nincs is szükségem arra, hogy napi szinten találkozzunk, de az jól esne,ha mondjuk azért minden nap keresne. Ő is és én is szeretjük a függetlenséget, mármint mindketten szeretjük a társaságot és nem kell éjjel-nappal együtt lenni,....de akkor sem értem, hogy miért van ez? előfordult az is, hogy 2 napig nem hívott,nem küldött sms-t! Csaja tuti nincs másik, mert megbízok benne, hogy nem vágna át. Mondjuk fölöslegesnek tartja az sms-t és úgy gondolja, ha nem beszélünk akár 2 napig is, utána úgy is megbeszéljük kivel mi történt! igazából én ezt elfogadtam, de a barátnőim szerint nem kellek neki és csak kihasznál. Fiú észjárás más, mint a női, ezért érdekelne...2012. máj. 11. 14:17
1/10 anonim válasza:
A férfiak nem szeretik a korlátokat. Ha már te elvárod, hogy naponta hívjon, keressen, azt már valamiféle kötelezettségnek fogja fel, és korlátok közt érzi magát.
3/10 anonim válasza:
Huhh, én meg nem értem ezzel mi a baj... vagyis így, hogy leírtad értem. De figyu, sok fiú (köztük én is) nem szeretek csak úgy a semmiért telefonálni, hogy Hogy vagy? Jól. Mi újság? Semmi. Blablabla... én csak okkal telefonálok, ha tényleg van valami, nem csak úgy, nem szeretek, és nem is tudok :D
4/10 A kérdező kommentje:
Én ezt megértem és elfogadtam , csak barátnőim szerint el kellene felejtenem azt az egész dolgot és lezárnom a kapcsolatot, mert szerintük ez nem normális így! Hozzá teszem eleinte nekem is fura volt, mert eddigi kapcsolataimban az elején a fiúk sokszor hívtak, írtak, de hát nem lehet mindenki egyforma! Akkor úgy gondoljátok nem csak kihasznál. Hozzá tenném, hogy még csak a napokban feküdtem le vele, mert utána pont megjött...és attól függetlenül találkoztunk. Szóval nem érzem, hogy szexpartnert keresne, de elég naiv vagyok, meg hát nyilván én mivel benne vagyok a kapcsolatban, másképp látom az egészet, mint más külső szemmel!
2012. máj. 11. 14:31
5/10 anonim válasza:
Nekem óriási bajom van ezzel a barátnős dologal,valahogy mindig úgyéreztem a barátnők többsége csak akadályt jelentenek 2 ember kapcsolatában,hasonlatossan mint sok anyós.Én a helyedben nem adnák túl sokat mások véleményére mert nem tudhatja senki az igazságot,te vagy a férfihoz a legközelebb neked kell kiismerni,ne félj attól hogy rossz vége lesz,inkább légy körültekintő de ne pesszimista.Én is utálok életjelet adni magamról,de amikor ÉRZEM hogy fontos és már ideje lenne,jelentkezek.Annyira nem is figyeltem más válaszokra,de szerintem is az lehet hogy nem szereti az erőltetett dolgokat ezért csak akkor keres amikor már jónak érzi.
6/10 anonim válasza:
Most hol vannak azok a fiúk akik minden nap kerestek? Na ugye. Hagyd a nagyokos barátnőidet. Egyébként ha hiányolod hogy keressen te is keresheted néha. Szívességet tesztek egymásnak azzal, hogy összejártok? Ha mondandód van te is tudod a számát. Ha mindig csak tőle várod hogy hívjon te meg kegyesen válaszolsz rá, az mi? Már volt szex, innentől nyugodtan elvárhatod magadtól is azokat a dolgokat amiket tőle. Ha mindig csak ő keres joggal gondolhatná, hogy nem érdekled igazán. Nem értem miért mindig csak a pasi kötelessége a lány után loholni mindig. Tegyük fel, hogy mindig ő kezdeményez mindent, akkor az egy idő után fárasztó és kiábrándító is. Neked nem fontos? De. Na hát akkor. Nem kell mindig mindent a másiktól várni.
7/10 asdface válasza:
Az utolsónak negy a pacsi. Szívemből szólt. Egy kapcsolat 2 emberről szól.
8/10 A kérdező kommentje:
Természetesen én is szoktam keresni! sőt....ez a dolog olyan felesben megy.
2012. máj. 11. 17:35
9/10 anonim válasza:
Akkor meg no problem. Ne csináljátok a barátnőiddel a feszkót. A saját palijukkal foglalkozzanak. Te meg ne panaszkodj nekik, hogy nem hív minden nap.
10/10 anonim válasza:
"Az utolsónak negy a pacsi. Szívemből szólt. Egy kapcsolat 2 emberről szól."
Köszi, mi előtt bárki elfogultsággal, esetleg sovinizmussal vádolna: nő vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!