Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogyan szólítod/becézed a barátodat? (18+ lányoktól kérdem elsősorban. )
Csődör főleg.
Néha cica, vagy a neve.
20L
Köszi midnenkinek!
Igen, a kicsim az tényleg picit sablonos, ezért is keresgetek, nem találom a megfelelőt (Holott ő folyton becézget)
nah most azt hozzátenném a válaszomhoz, hogy a barátom ír, nem tud magyarul, de érdekli, és kéri, hogy tanítgassam szavakra
és azt is kérte, hogy becézzem magyarul, és ő is magyarul becéz, mert szerinte tök király, hogy mások nem értik hogyan becézzük egymást
ennek megfelelően kb mindenféle becézést használok rá, és bár elmondom, hogy mi mit jelent, de eddig semmi nem zavarta
szóval ami hirtelen eszembe jut:
édesem, kicsim, szerelmem, egyetlenem, nyuszi, cica, cicus, gyönyörűm, szépségem, tündérem, katica, sárkányom, lovagom, hercegem, kedvesem, és ki tudja még mi XD
ő szokott néha paprikázni, de én azt nem szeretem :P
hát az én barátomat, Süsünek, Sodónak, királyfinak szoktam becézni, változó.ahogy a cicámat is otthon.
Ez megint egy eléggé furi kérdés mint a többi....
De jókat írtatok, köszi!
Ez a paprika nagyon megfogott!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!