Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek neki? fura ez az egész dolog . És elsősorban fiú válaszokra vagyok kíváncsi, mert hát jah inkább ti ismeritek, h mi van a fiúkban .
Szóval először is mért kér egy fiú meg egy lányt hogy süssön neki sütit ? Ez a bizonyos srác már 3adjára hívott fel, és kért meg , h mikor legközelbb találkozzunk, akkora süssek nkei sütit . Nme értem, h minek nem vagyok az anyja, a húga és a barátnője sem . mért én ?!(sütöttem neki 2szer)
Ápr.1-én írt egy smst, h I LOVE YOU! aztán pár órával később írt h csak viccelt ápr1.alkalmából.
Éjszaka közepén hívogat...és az a fura h 1 - másfél órákat simán elbeszélgetünk!Telefonon nagyon jófej, mindenről tök emberien tudunk beszélni, de mikor találkozunk oylan mintha zavarba lenne, alig bír megszólalni, és mintha nem is keresné a figyelmemet.
Ő 21 én 17.
Nem úgy indult az egész h úgy álltunk 1máshoz mint fiú-lány, hanem csak haverkodtunk, de mostanában már kicsit más ..., én mint lány azt mondom, h szerintem bejövős vagyok számára.Szerintetek?
Ne így kérdezz rá! :)
Valószínű azért van zavarban, mert tényleg tetszel neki. Elég egyértelműek a jelek...
Mi az, hogy csak te vagy a lány, neki kéne kezdeményezni??? :) 21. században vagyunk kislány, ha neked is tetszik és úgy érzed, te hamarabb tudnál lépni, nyugodtan kezdeményezz! Nincs abban semmi, sőt...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!