Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokat kérdezném elsősorban! Ti hogyan akarnátok lerázni egy pasit akivel jártok már jó ideje de mondjuk nem mernétek megmondani a szemében hogy vége? Milyen ürügyeket találnátok ki?
ma 16:57
de én azt kérdeztem hogy tegyük fel nem lennél gerinces..:)
akkor milyen taktikát választanál?
Sajnos ehhez a kérdéshez én is túl jellemes vagyok. :(
De ha mondjuk kimondott feladat lenne ,hogy alattomosan rázak le valakit, akkor:
1. keveset találkoznánk
2. nem nagyon figyelnék rá, ha együtt vagyunk
3. Minden más előrébb való lenne nála
4. Esetleg megpróbálnám összehozni mással.
ma 16:59
Egy jó tanács Mr Roland úr!Ha elolvastad volna a kérdésem akkor talán értelmes választ is tudnál adni:).mivel én vagyok a férfi és mondtam vagy is írtam hogy lehet hogy egy lerázás áldozata vagyok,de nem tudom eldönteni hogy valóban az e...
Nos, egyszer már voltam ilyen "gerinctelen". Azért volt, mert volt egy pasim, aki imádott engem, teljesen oda volt értem, kedves is volt mindenkihez, egyszóval szinte maga a tökély. Egyetlen egy dolog nem volt tökéletes a kapcsolatunkban: én. Nem voltam szerelmes belé, egyszerűen nem volt meg az a "szikra".
De mivel Mr. Tökéllyel jártam, aki mindig a legőszintébb szeretettel és csodálattal nézett a szemembe, egyszerűen képtelen voltam a szemébe mondani, hogy vége.
És normális, kézzel fogható indokot nem találtam.
Úgyhogy, sajnos nem találtam jobb megoldást, mint hogy elkezdtem nem keresni őt. Nem hívtam fel telefonon, lemondtam a találkozókat.Tudtam, hogy ez nem megoldás, de valahogy azt vártam, hogy majd ő fogja megelégelni a viselkedésemet, és ő szakít velem (nem fordítva) levéve a vállamról ezt a terhet.
(Végül tényleg így lett...)
ma 17:04
írtam neked privátot..ha gondolod egy két dolgot leírhatnál nekem ott,mert nekem most fontos lenne..mert nem tudom hogy mi a helyzet velünk és csak hogy le akar e rázni valóban vagy csak én képzelek bele sokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!