Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban csajok véleménye érdekelne, szerintetek?
Először is,tudom hogy csomó ilyen kérdés van,de konkrétan ilyet nem találtam ezért írom ki.
Van egy leányzó,aki iszonyatosan bejön,de van pasija.
Azt hiszem 9 hónapja vannak együtt,de egy haveromnak azt mondta,hogyén vagyok az első olyan srác akivel nagyon jókat tud beszélgetni,nevetni és ezért szeret(gondolom barátilag)
Erre haverom megkérdezte hogy bejövök e neki,ő pedig azt felelte hogy ne értse félre,csak nagyon jó barátja vagyok.
Viszont összevesztem vele,és ma amikor beszélni szerettem volna róla,hogy haragszik e,akkor teljesen elvörösödött és csak hebegte hogy kire?mire?ő?miért lenne?
Szóval a kérdés az lenne,hogy akár csak egy kevés esélyem is lehetne nála szerintetek?
Előre is köszi szépen a válaszokat,
15/f
ok,ilyen válaszok nem érdekelnek semmi köze a kérdéshez..
és van annyi eszem hogy nem teszem tönkre a kapcsolatát..
lol ennyire ne legyél már okos :D
szerintem truth válasza pont ide tartozik, nyilván azt szeretnéd hallani, hogy igen van hajrá. de nincs mert van kapcsolata. max ha megvárod, hogy szakítson, vagy épp lenyúlod a másik sráctól, de ahhoz ügyesnek kell lenni:)
ne offold már a kérdést pls..
ha csak ennyire telik keress valami értelmetlen kérdést és keménykedj ott..semmi szükségem rád
de basszus nem az érdekel hogy összejön e velem..
hanem az hogy bejöhetek e neki..
ne nézzetek már ennyire hülyének könyörgöm..attól hogy van kapcsolata,még más is bejöhet neki..velem is volt már így pl uccsó barátnőmnél is
mekkora problémáid vannak.
nem jössz be neki.
okkösziszia,
értelmes válaszokat várok nem ilyen debil nyomorultakét :)
(ezt itt csak truth barátunkra értettem :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!