Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elsősorban csajok véleménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban csajok véleménye érdekelne, szerintetek?

Figyelt kérdés

Először is,tudom hogy csomó ilyen kérdés van,de konkrétan ilyet nem találtam ezért írom ki.

Van egy leányzó,aki iszonyatosan bejön,de van pasija.

Azt hiszem 9 hónapja vannak együtt,de egy haveromnak azt mondta,hogyén vagyok az első olyan srác akivel nagyon jókat tud beszélgetni,nevetni és ezért szeret(gondolom barátilag)

Erre haverom megkérdezte hogy bejövök e neki,ő pedig azt felelte hogy ne értse félre,csak nagyon jó barátja vagyok.

Viszont összevesztem vele,és ma amikor beszélni szerettem volna róla,hogy haragszik e,akkor teljesen elvörösödött és csak hebegte hogy kire?mire?ő?miért lenne?

Szóval a kérdés az lenne,hogy akár csak egy kevés esélyem is lehetne nála szerintetek?

Előre is köszi szépen a válaszokat,

15/f

2012. jan. 11. 15:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

És azt nekünk ennyiből, hogyan kellene megállapítanunk, hogy bejöhetsz -e neki? Nem ismerjük sem őt, sem téged ...

Bejöhetsz! Persze! Így feltételes módban ... ennyi erővel egy csimpánz is bejöhet neki, az esélye feltételesen megvan ...

2012. jan. 11. 15:14
 12/18 anonim ***** válasza:
Sztem csak túlkombinálod. Lehet h bejössz neki, de mint mondta is, mint barát. De ha meg pasiként jönnél be neki, akkor is mi van.. van barátja, őt meg biztos nem hagyná el, hisz még az érzéseiről sem mer nyíltan beszélni.
2012. jan. 11. 15:15
 13/18 anonim ***** válasza:

"Szóval a kérdés az lenne,hogy akár csak egy kevés esélyem is lehetne nála szerintetek?

"

Nálam ez a kérdés kimeríti az "összejöhetek vele" kérdéskört... Mivel akkor mire kéne esélyednek lennie?

Amúgy nem hiszem, hogy bejössz neki, csak barátként kezel, ezt a haverodnak meg is mondta, akkor mi a kérdés?

2012. jan. 11. 15:15
 14/18 anonim ***** válasza:
65%
15/l vagyok, nekem is van barátom, és egy olyan fiúhaverom, mint te. 9 hónap már nagyon komoly kapcsolat. bejönni bejöhetsz neki, de a fiúba szerelmes, valószinüleg.
2012. jan. 11. 15:16
 15/18 A kérdező kommentje:

nem is azt várom el hogy hú hagyja el és ugorjon a nyakamba..ez csak egy ártatlan kérdés volt nem értem miért kell egyből mindenkinek azt hinni hogy én szét akarom robbantani a kapcsolatát,és lenyúlni a pasijától,

aki nem mellesleg nagyon jó haverom is,szóval biztos hogy nem csinálnék vele ilyet

2012. jan. 11. 15:18
 16/18 A kérdező kommentje:
jah és az utolsónak nagyon köszönöm a választ,és tudom hogy a srácba szerelmes,csak megkérdeztem hogy lehetne e nála esélyem :)
2012. jan. 11. 15:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát, nem említetted hogy tönkre akarod tenni a kapcsoltát. Magadban tettek nélkül reménykedni meg nem bűn. :) Szerintem, ha nem is most, de egy idő után többet fog érezni irántad mint barátság, de ez nem jelenti azt hogy valaha is be fog teljesülni.
2012. jan. 11. 15:51
 18/18 A kérdező kommentje:

Igen tudom,nem is áltatom magam ilyesmikkel,csa érdeklődtem :)

Haverom meg ő nagyon jól megvannak együtt és össze is illenek amúgy,csak tényleg szép csajszi,gondoltam megkérdezem :)

2012. jan. 11. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!