Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tarthat örökké az első párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orsy19 kérdése:

Tarthat örökké az első párkapcsolat? Idősebb csajok/pasik véleménye érdekelne elsősorban

Figyelt kérdés
Én 19 éves vagyok és 15 évesen jöttem össze a barátommal aki 5 évvel idősebb nálam jól megvagyunk neki már előttem volt pár barátnője de nekem nem volt komoly kapcsolatom és nem tudom hogy érdemes-e velemaradnom szeretem és nem tudnék nélküle élni de félek hogy később vágynék más pasikra is és nem akarom megcsalni de jó lenne más pasival is kipróbálni hogy milyen a legrosszabb hogy mindennap együtt alszunk és úgy érzem ő az igazi de ott a kérdőjel hogy milyen lehet mással vele le tudnám élni az életem nem tudom vele maradjak vagy próbáljam ki mással a gáz hogy utánna már nem kaphatnám vissza.
2012. ápr. 23. 22:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nem tudod, hogy érdemes-e vele maradnod?!
2012. ápr. 23. 22:58
 2/14 anonim ***** válasza:

A kérdésedre azt tudom válaszolni, hogy igen. Ellenőrizne persze nem tudom, de mindkét szülőm saját elmondása szerint a házasságuk előtt nem volt senki komoly, s már 56 éve házasok.

A leírásodra meg okos tanácsot nemigen lehet adni.

2012. ápr. 23. 23:10
 3/14 A kérdező kommentje:
hát ha vele maradok akkor soha nem tudom meg milyen mással és hogy tényleg ő az akivel örökké együtt akrok maradni és még fiatal vagyok tudom hülyeség de jó lenne több pasit "tesztelni" lehet átbasznának vagy csak egy éjszakára kellenék de én ezeket is szeretném kipróbálni mások meg pont arra vágynak amilyen a mi kapcsolatunk de nekem ez a "problémám"
2012. ápr. 23. 23:11
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés már ott van a fejedben, "milyen lehet mással". Gondolod, hogy el fog múlni a kiváncsiság? Hát nem.
2012. ápr. 23. 23:16
 5/14 anonim ***** válasza:
Tarthat örökké az első kapcsolat, de a mai világban ennek az esély a 0-hoz konvergál.
2012. ápr. 23. 23:18
 6/14 A kérdező kommentje:
köszi a véleményeket.
2012. ápr. 23. 23:45
 7/14 anonim ***** válasza:
70%

Szia

Ugyanez az érzés volt bennem, bár mi rövidebb ideje vagyunk együtt ennél.

Az lett belőle, hogy megcsaltam egy olyan férfival, akiről már régóta fantáziáltam, és rájöttem, hogy a párommal mennyivel jobb. Kíváncsiság már nincs bennem, hogy mással legyek, de a bűntudat iszonyatos.

2012. ápr. 23. 23:59
 8/14 anonim ***** válasza:

Ó, az örök kérdés: vajon mással jobb lenne?

Nehogy azt hidd, hogy létezik olyan ember, akitől boldogabb leszel. Attól leszel boldog, ha 60 év múlva visszanézel az életedre és azt látod, nem okoztál másnak akarattal fájdalmat. Mert ha fájdalmat adsz, fájdalmat kapsz vissza. Lehet, hogy nem egyből, de idővel visszakapod.

Ne latolgasd, vajon a jövőbeli éned ellen tud-e majd állni egy "még igazibb" pasi vonzerejének, mert erre a jelenben nem lehet válaszolni! Inkább élvezd, hogy MOST itt van neked, szeret, összebújhattok - mutasd ki neki kétszer ennyire, hogy fontos neked! Meglátod, választ fogsz kapni a kérdésedre, hamarabb mint gondolod... 30/L

2012. ápr. 24. 00:29
 9/14 ugromokus ***** válasza:

Lenyegeben az enyem is elso parkapcsolat, mivel csak vele fekudtem le, elotte igaz volt 21 masik baratnom, de csak a csokig jutottunk el.

40F, 18eves korom ota tart a kapcsolatunk.

2012. ápr. 24. 01:28
 10/14 Dottorre ***** válasza:
Én ugyan nem szaporítom az idősebb pasik kategóriát a magam 25 évével, de azt mondom neked, hogy az én társaságomban is van 2 ilyen pár is, akik 13éves koruk óta együtt vannak, és most 25-26 évesek. Létezik ilyen, viszont ha egyszer előjön a kíváncsiság más pasik iránt, szerintem az már nem fog elmúlni, hacsak meg nem csalod a párod (amint valamelyik válaszoló írta is, egyatalán nem biztos, hogy meg fogja érni). Egyébként - lehet, hogy ez túl haladó felfogásnak számít errefelé - lehet, hogy ezt meg kéne beszélned a pároddal, hátha valami alternatív megoldásra jutnátok ezen a téren... értsd úgy, ahogy akarod.
2012. ápr. 24. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!