Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tarthat örökké az első párkapcsolat? Idősebb csajok/pasik véleménye érdekelne elsősorban
A kérdésedre azt tudom válaszolni, hogy igen. Ellenőrizne persze nem tudom, de mindkét szülőm saját elmondása szerint a házasságuk előtt nem volt senki komoly, s már 56 éve házasok.
A leírásodra meg okos tanácsot nemigen lehet adni.
Szia
Ugyanez az érzés volt bennem, bár mi rövidebb ideje vagyunk együtt ennél.
Az lett belőle, hogy megcsaltam egy olyan férfival, akiről már régóta fantáziáltam, és rájöttem, hogy a párommal mennyivel jobb. Kíváncsiság már nincs bennem, hogy mással legyek, de a bűntudat iszonyatos.
Ó, az örök kérdés: vajon mással jobb lenne?
Nehogy azt hidd, hogy létezik olyan ember, akitől boldogabb leszel. Attól leszel boldog, ha 60 év múlva visszanézel az életedre és azt látod, nem okoztál másnak akarattal fájdalmat. Mert ha fájdalmat adsz, fájdalmat kapsz vissza. Lehet, hogy nem egyből, de idővel visszakapod.
Ne latolgasd, vajon a jövőbeli éned ellen tud-e majd állni egy "még igazibb" pasi vonzerejének, mert erre a jelenben nem lehet válaszolni! Inkább élvezd, hogy MOST itt van neked, szeret, összebújhattok - mutasd ki neki kétszer ennyire, hogy fontos neked! Meglátod, választ fogsz kapni a kérdésedre, hamarabb mint gondolod... 30/L
Lenyegeben az enyem is elso parkapcsolat, mivel csak vele fekudtem le, elotte igaz volt 21 masik baratnom, de csak a csokig jutottunk el.
40F, 18eves korom ota tart a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!