Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondott ilyet a barátnőm?
Azt mondta hogy: ne csak ugy álljunk hozzá hogy hu ő a
barátom/barátnöm hanem mint egy barát. csak annál mégis közelebbi és ugy nem lenne vita..
ha barátként viselkedünk egymással
akkor nincs olyan hogy gya moost megbántottam fog e szakitani ilyenek.
hanem fogd fel ugyhogy csak barát.de mégis közeli ..na érted. legjobb barát+ kapcsolat is."
szó szerint ezt mondta.
Mire utalhat ez? már nem szeret vagy mi? 2 és fél éve vagyunk együtt.
18/F 18/L
"Akkor miért mondja azt hogy nagyon szeret és hogy velem akarja leélni az életét? Mindig ezt mondja."
Attól h ezt mondja, még nem biztos h így is van.
Szerintem pont azért, mert talán túl féltékeny vagy, vagy ő túl féltékeny. Ha barátok is vagytok, akkor nem kell amiatt aggódnia, hogy bármelyik pillanatban szakíthattok, mert megbánt.
Én értem, hogy miért mondhatta, én is így gondolkodok. Ha még mindig mondja, hogy szeret, és te is szereted őt, akkor nem hinném, hogy szakítani akarna.
arra mondta ezt, hogy megkérdeztem tőle hogy mit vár a kapcsolatunktól és mit vár tőlem.
igen mindig mondja hogy szeret.
de nagyon beparáztam ettől hogy esetleg szakít vagy valami :\
az a legjobb kapcdsolat ami legjobb barát és szerelemis mert mindent megbeszélnek csaakhogy ő
*ezt másként érti.. inkább közeli dugókoma akit szeret de mégsem veszed olyan full komolyan vagy nemtom
ezt írta egy ismerősöm erről. lehet valami valóság alapja?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!