Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondott ilyet a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondott ilyet a barátnőm?

Figyelt kérdés

Azt mondta hogy: ne csak ugy álljunk hozzá hogy hu ő a

barátom/barátnöm hanem mint egy barát. csak annál mégis közelebbi és ugy nem lenne vita..

ha barátként viselkedünk egymással

akkor nincs olyan hogy gya moost megbántottam fog e szakitani ilyenek.

hanem fogd fel ugyhogy csak barát.de mégis közeli ..na érted. legjobb barát+ kapcsolat is."

szó szerint ezt mondta.

Mire utalhat ez? már nem szeret vagy mi? 2 és fél éve vagyunk együtt.

18/F 18/L

2012. ápr. 23. 15:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Arra utalhat, hogy hamarosan szakítani fog és barátként van szüksége rád.
2012. ápr. 23. 15:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor miért mondja azt hogy nagyon szeret és hogy velem akarja leélni az életét? Mindig ezt mondja.
2012. ápr. 23. 15:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Pítőr! Kérlek neharagudj!
2012. ápr. 23. 15:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Mert egy jó kapcsolatban egymás legjobb barátai is vagytok egyben :)
2012. ápr. 23. 15:53
 5/9 anonim ***** válasza:

"Akkor miért mondja azt hogy nagyon szeret és hogy velem akarja leélni az életét? Mindig ezt mondja."

Attól h ezt mondja, még nem biztos h így is van.

2012. ápr. 23. 16:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem pont azért, mert talán túl féltékeny vagy, vagy ő túl féltékeny. Ha barátok is vagytok, akkor nem kell amiatt aggódnia, hogy bármelyik pillanatban szakíthattok, mert megbánt.

Én értem, hogy miért mondhatta, én is így gondolkodok. Ha még mindig mondja, hogy szeret, és te is szereted őt, akkor nem hinném, hogy szakítani akarna.

2012. ápr. 23. 16:06
 7/9 A kérdező kommentje:

arra mondta ezt, hogy megkérdeztem tőle hogy mit vár a kapcsolatunktól és mit vár tőlem.

igen mindig mondja hogy szeret.

de nagyon beparáztam ettől hogy esetleg szakít vagy valami :\

2012. ápr. 23. 16:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Pedig igancsak jól gondolkodik a barátnőd, van érzéke a párkapcsolati dolgokhoz. Nem mindenkinek van ám. Nem kell aggódnod, hisz ő maga mondta, hogy: "ugy álljunk hozzá hogy hu ő a barátom/barátnöm hanem mint egy barát. csak annál MÉGIS KÖZELEBBI". Fentebb már írtam egyszer, de leírom még egyszer: egy jó kapcsolatban egymás legjobb barátai is vagytok egyben.
2012. ápr. 23. 16:33
 9/9 A kérdező kommentje:

az a legjobb kapcdsolat ami legjobb barát és szerelemis mert mindent megbeszélnek csaakhogy ő

*ezt másként érti.. inkább közeli dugókoma akit szeret de mégsem veszed olyan full komolyan vagy nemtom

ezt írta egy ismerősöm erről. lehet valami valóság alapja?:S

2012. ápr. 23. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!