Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit takarhat ez a kijelentés?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit takarhat ez a kijelentés? Valaki már találkozott ezzel, vagy mondott ilyet?

Figyelt kérdés

Párommal fél éve vagyunk együtt. Nem olyan régen csunyán összevesztünk, és mikor kibékültünk, azt mondta: "te vagy a legfontosabb ember az életemben". Ezt most "csakugy" mondta, vagy tényleg mindenkinél fontosabb vagyok számára (őszintén mondta)akár a szüleinél is?!

Anyukája nem nagyon csíp engem,sőt, mert egyedüli gyermeke a fia, gondolom félti vagy ilyesmi. Amugy párom jön kijól vele.Csak velem szemben utálatosan viselkedik.Rosszul esik, de kicsit gonosz is vagyok, hiszen páromnak én vagyok a legfontosabb az életében. Ti mondtatok már ilyent? És mi volt a valós mögötti tartalom! Ne oltsatok lécci.

24/l

2010. jan. 4. 19:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, többször mondtam már ezt, és "mögöttes tartalomként" csak annyi volt benne, hogy vele szeretném leélni az életemet. De ez szerintem egyértelmű. Szóval igen, nem kizárt, hogy őszinte volt.
2010. jan. 4. 19:16
 2/11 anonim ***** válasza:

ezt mi nem tudhatjuk, a párod beállítottságától függ h mennyire gondolja komolyan, amit mond.

én is mondtam már ilyet a barátomnak, de igazából nem tudom, mit reagálnék, ha vészhelyzetben őt vagy az édesanyámat kellene megmentenem és nem is akarom megtapasztalni :S

szóval mondjuk, h aki ezt mondja, szerintem nagyon ragaszkodik a párjához, de nem kell a szó szoros értelmében venni

2010. jan. 4. 19:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Elképzelhető, de nagyon nem jó,hogy az édesanyja igy bánik velem, a semmiért, ezerszer elmosogattam neki,sokat dolgozik, porszívóztam is, segítettem ahol tudtam, és utál. Párom se tud mit kezdeni a szituval,ezért gondoltam, mivan ha azt mondtom neki: vagy leállítod az anyukád, vagy én lelépek. Nem zsarolni akarom, tényleg nem,csak ez nekem igy nem kapcsolat, hogy az anyukája mindenbe beleszól. Elviselhetetlen.
2010. jan. 4. 19:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha őszintén szereted,akkor el kell viselned a bunkó családtagokat is Vele együtt.Sajnos vannak,akik nem véltoznak,ha elé rakod a frissen mosott,vasalt ruhahegyeket,akkor sem.Erről a helyzetről nem a párod tehet,kár volna érte őt büntetned.Ráadásul ő szereti az édesanyját,mivel ő az anyja mégiscsak.Próbáld elfogadni a helyzetet.Különben meg,ha ő is igazán szeret,akkor nem törődik az anyjával,hanem kitart melletted,és megvéd.
2010. jan. 4. 19:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is mondtam a barátomnak sokszor.Szerintem a te barátod komolyan gondolja.
2010. jan. 6. 17:23
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi, de ugy értem a kérdést, hogy ha azt mondanám neki (most csunya dolog ez tudom, de elviselhetetlen, nem bírok már hozzájuk menni, nekem sajnos nincs külön szobám, tesómmal vagyok)hogy válasszon, az anyja vagy én (pl elköltözésnél) akkor az anyjával maradna? mert ugye én vagyok neki a legfontosabb ember, de akkor nem maradna az anyjával?
2010. jan. 6. 17:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Ilyet ne csinálj!Ne akard hogy a két tűz közé kerüljön!Így is elég rossz neki!!!!
2010. jan. 6. 17:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Ilyet a legelső barátomnak mondtam..Aztán annak a szépnek is vége szakadt... de attól függetlenül (bár tudom, ez szánalomra méltó) még mindig így érzek iránta.

Szóval, ha komoly a dolog valószínűleg igazat mondott..

DE! Ez nem jelenti azt, hogy ilyen dolgokat mondj, hogy vagy leállítja az anyját, vagy lelépsz. Mert ha szereted úgysem tudsz lelépni, ha nem szereted, akkor meg minek..?

Beszélj a pároddal, hogy ő nem érzi-e, hogy az édesanyja utálatosan viselkedik veled? De semmi fenyegetőzés, mert azzal nem érsz el semmit... Nagyon sok fiú, sőt a férfiak is (hiába tagadják) mindig "anyuci szeme fénye" lesznek, főleg, ha egykék.

Fogadj meg annyit a tanácsomból, amennyit jónak látsz,

remélem segíthettem.

17/L

2010. jan. 6. 17:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, én is mondtam a barátomnak, komolyan is gondolom, Ő a mindenem, többet ér nekem mindenkinél, az hogy Ő velem van... hihetetlen érzés, azt hiszem megfogtam az isten lábát, viszont ezt nem igazán mutatom ki neki. Neked szerencséd van, hogy a párod mondja, örülj.
2010. jan. 6. 17:37
 10/11 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, szerintem amúgy mindenképpen elköltözne veled, ha a körülmények engednék. Inkább vesd fel ezt az ötletet... hogy mi lenne ha.. :)
2010. jan. 6. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!