Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan kapcsolatról, amikor még nem találkozott egymással a 2 emberke?
Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 14:09
1/7 anonim válasza:
Az, hogy semmi sem biztos 50% az esélye annak, hogy első találkozó után fogtok még találkozni avagy sem.
50% az esélye annak hogy együtt maradtok és egy pár lesztek.
azaz még semmi nem dölt el...
2/7 Pofazoli válasza:
Háát igaza van az elsőnek. De szerintem hülyeség valakivel interneten keresztül járni meg ilyesmi. Számomra az internet csak arra kell, hogy az adott személlyel találkozót beszéljek meg.
3/7 anonim válasza:
Az, hogy az még nem egy kapcsolat:) Szerintem minél hamarabb találkozzatok személyesen is.
4/7 Kriszti83 válasza:
Nincs vele semmi gond. találkozzatok, majd eldől, hogy hosszú távú lesz-e.
5/7 anonim válasza:
Az esélytelen!HA már az elején nincs az h találkoztok akkor azért huzza halasztja valamelyikőtök mert nem gondolja komolyan!Én tapasztalatom és kamu az ilyen kapcsolat mind!Halálra van itélve!100%-os a szenvedés!Lépj és menekülj!!
6/7 anonim válasza:
hat igen ezt hivjak netes tavkapcsolatnak :)
nem tudom mit lehet tenni.Van 1 csaj ismerosom,neki is netes baratja van,meg nem talalkoztam,de 5 honapja toljak kb,300 km-re laknak egymastol
7/7 A kérdező kommentje:
ok köszi a válaszokat :)
2010. nov. 19. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!