Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a szeretői kapcsolatról? K az aki már tapasztalt szeretői szerepet közületek?
Egyik barátnőm belekeveredett egy érdekes helyzetbe megszeretett egy pasit de kiderült átvágta a pasi mert van barátnője, ennek ellenére a lány folytatja a kapcsolatot vele. Pl nem egyszer van olyan hogy a pasi hívja telefonon a barátnőjét közbe meg az ismerősömmel van őt fogdossa stb.
A lánynak ez így jó. Mi lehet ebből? Miért csinálja? Véleményeket tapasztalatokat várok.
Sajnos a barátnődnek csak azért "így jó", mert abban reménykedik, hogy a srác dobja a barátnőjét. Csak az a gáz, hogy még ha így is lesz, "rendes" lányt fog keresni barátnőnek, a szerető meg nem "rendes" lány. A szerető csak d*gásra jó. A barátnődre csak megalázás és fájdalom vár.
A srác meg egy disznó, a barátnőjével szemben és a te barátnőddel sem fair, amit csinál. De: csak azért tudja megcsinálni, mert ők ketten tűrik.
Utolsó:Azért ez nem feltétlenül van így, a kolléganőm és már a jelenlefi férje szeretők volták és egymással csalták az akkori férjé/feleségét.Szeretőként indult a dolog,aztán rájöttek, hogy nagyon jól elvanank egymással és végül, mindketten elváltak és összeköltöztek.Azóta is együtt vannak és már közös gyerek is van.
Én voltam már szerető, bár részemről szerelem volt, a férfi már több mint éve csalta a feleségét és elvileg nem is aludtak már közös szobában,sőt külön szobájuk volt,de mégsem váltak el.A csaj részéről nem tudom(talán anyagi okok miatt), a pasi annyit mondott h. fél a feleségétől, hogy megutáltatja a gyerekeit ellene.
Azért csinálja a csaj, mert szerelmes, és bemagyarázta magának, hogy neki jó így is, csak azért, hogy a sráccal lehessen.
Öreg hiba...
A srác meg nagyon bunkó, hogy két csajjal van. Hihetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!