Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is találkozott már ilyen "tinédzserrel"? Mit tegyek?
Nagyon hosszú történet: megpróbálom röviden leírni. Az első barátommal imádtuk egymást, nagy volt a szerelem, és a szeretet, de 1 év után szakított velem, azzal az indokkal, hogy nem szeret. Előtte héten még nagyon szerelmes volt(nem csak álltatom magam, sajnos reálisan láttam a dolgokat). Éjszaka írt sms-t, hogy mi van velem, aggódott értem, nagyon imádott.
Viszont a kapcsolatunkat nagyon nehezen tudtunk fenntartani egyéb külső gondok(tényezők, problémák)miatt, és egyszer nagyon összevesztem vele. Piszkosul megbántottam, de előtte ő is engem. Utána éjszakákig szenvedett, nem tudott aludni, és pár nap múlva mondta, hogy nem érzi a szerelmet. Hirtelen elmúlt.
Szakított velem, azóta nem beszélünk.
Viszont nem tudta mit érez, bizonytalan volt a saját érzéseivel, láttam, hogy itt kérdezgette, hogy mit tegyen, mert nem tudja mit érez..
Hogyan lehet valaki ilyen? Mit tegyek?
Én még nagyon szeretem.Csak lelkileg megnyomorított, mert a szakítás óta nincs semmi önbizalmam.
Szeretném őt visszaszerezni, bármit megtennék érte, de nem tudom hogyan lenne ez lehetséges.Kérlek segítsete, ha tudjátok, mit kellene tennem!
*éjszakákon át
*segítsetek
Ha valaki szerelmes,akkor az nem múlik el hirtelen,1 perc alatt,egy veszekedés hatására.
R-go: sosem volt szerelmes.
Ne fuss utána,mert azzal csak rontasz a helyzeten.
az a legfontosabb, hogy ne kapkodj. nyugi.
semmiképpen ne mutasd ki, hogy szeretnéd visszaszerezni. a fiúk ezt utálják.
ha lehet, egy ideig ne is találkozzatok. msn-en se.
hidd el, hogy fog lépni, ha kellesz neki.
ha nem lép, akkor pedig örülj, hogy újra szabad vagy és sokkal jobb emberekkel ismerkedhetsz.
1. válaszoló, én is így gondolom
DE őt tényleg szerelmes volt belém. Ezt had ne kelljen bizonygatnom.
:)
Ezért nem értem a dolgot.
Szerintem ahelyett ,hogy itt érdeklődnél ,menj el Hozzá!Vigyél neki sütit,csomagold be magad ajándéknak vagy mitudomisén! Ha a segged ülsz akkor ez magátol nem fog megoldódni!!!
Amúgy mivel bántottátok meg egymást?
Szerintem csalódtak Benned és azért kételkedik a szerelmben,megcsaltad???
De az is lehet hogy talált magának más lányt,vagy csak megúnt Téged! Sok variácó lehetséges!
A lényeg ha tényleg igazából szereted akkor ne ülj a gép elött ,hanem tegyél meg mindent!Bármit!,hogy vissza szerezzed magadnak!
Sok sikert!
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!