Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm találkozott a volt pasijával, azóta sokkal figyelmesebb. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Utána egyből fel is hívott, hogy összefutottak. Azóta sokkal figyelmesebb, kedvesebb és mintha még jobban szeretne azóta. Mitől lehet ez? Nem tudom elképzelni, hogy félrelépett volna.2010. jún. 23. 09:52
1/11 anonim válasza:
1. Vagy valami rosszaságot csinált, és ezzel igyekszik tettét az általad leírtakkal kompenzálni.
2. Rájött hogy a másik egy idióta, és téged kellene megbecsülnie.
Más nem jut eszembe. ÜDV23F
2/11 anonim válasza:
Pedig én erre gondoltam volna.
Vagy csak rájött,mennyire jobb vagy annál a másiknál..
3/11 anonim válasza:
lehet rájött hogy jobban megkell becsülnie téged? mert 1000x többetérsz az exénél?
az exével hogy szakitottak?
4/11 A kérdező kommentje:
Az exét otthagyta miattam.
2010. jún. 23. 10:04
5/11 anonim válasza:
nyugi csak rájött mennyivel jobb veled mint az exével :)
6/11 A kérdező kommentje:
És erre kellett 1 hónap, hogy rájöjjön?
2010. jún. 23. 10:18
7/11 anonim válasza:
sztem beszélt az exével és eszébe jutott,mért is hagyta el és mért téged választott
8/11 anonim válasza:
Most találkozott először azóta az exével , hogy elhagyta miattad? Rájött, hogy valóban nem érez már iránta semmit és tényleg jól döntött !
Nyugi, szeret azért figyelmesebb most mert téged akar , veled jó neki !
Neki szüksége volt erre a találkára, hogy lezárja az előbbi kapcsolatot végleg hidd el !
Örülj neki és élvezd !
26/L
9/11 A kérdező kommentje:
Heti szinten találkoztak eddig is, mivel nem laknak messze egymástól, de eddig nem volt ilyen a találkák után.
2010. jún. 23. 10:42
10/11 anonim válasza:
Ha többször is találkoztak már szakítás óta akkor lehet, hogy megcsalt vele és ezért lelkiismeretfurdalása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!