Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen kijelentés az egyik fél részéröl mit jelenthet? "Ne kösd le magad semmihez és SENKIHEZ! "
Azt már rég megtanultam,hogy a szavak igazán keveset jelentenek.
A tettek számítanak.
Ha tettekkel ki tudja mutatni azt amit érez,akkor idézhet nekem filmekből,akkor is látni fogom a valóságot.
Egyébként ha bűnöző a srác,akkor érthető miért vette ki a filmből pont ezt a szlogent.
Szerintem ebből így nem lehet megállapítani, hogy mennyire gondolja komolyan. Lehet hogy csak szimplán nem akar függni senkitől, de ez nem azt jelenti, hogy nem lenne veled egy életen át. Lehet például anyagi háttér is, amitől nem akar függni.
De az is meglehet, hogy csak egy se füle se farka kijelentés. Én se szeretnék függni senkitől, de például szívesebben lennék egy valaki mellett örökké.
Néha mond olyanokat az ember, ami nem tükrözik a valóságot... Meg a társaság is kiválthat belőle más hozzáállást...
De egy kijelentés után az a minimum, hogy elbeszélgetsz vele, hogy mit ért ez alatt, és számíthat-e rád a továbbiakban.
21F
En azt mondanam, hogy rendben, nem kotom magam senkihez.
Hozzad sem, szoval eg veled.
én ugy gondolom,hogy leülök vele és megbeszélem ,hogy most érez e irántam vmit vagy nem.Aztán esetleg elküldöm gondolkodo szabadságra,vagy örökre.Nincs szüklségem egy üres kapcsolatra csak azért,hogy legyen.
Mindenesetre köszönöm a válaszokat,véleményeket.Akinek van még véleménye az írhat.
ha szeret Tége akkor azt érezned kéne és nem megkérdezni róla mert akár hazudhat neked akármit is!!!
Szal akkor utilapú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!