Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátnőm.2évig jártunk. Első szerelem volt mindkettőnk részéről. Teljesen megváltozott. Beképzelt lett nagyon és mindenkivel kavar. Én egyátalán nem érdeklem. Megse akar ismerni. És neki áll feljebb. Mi tegyek?
A nők szeszélyesek, gyorsabban elfelejtik a szerelmet.
Gyorsabban kiszeretnek a srácokból.
Még örülhetsz is, hogy kétévig kihúzta melletted! Szokj hozzá.
16/L
Zárójeles megjegyzésnek annyit, hogy én ezt onnan tudom, hogy Barátommal beszélgettünk, és ő mondta, hogy nehezen szeretett ki az exeiből, mert mindig a csajok dobták. És - magától értetődik, mivel a pasim- jól ismerem őt, nincs benne semmi visszataszító.
Mondjuk én az örökhűséget fogadó tipus avgyok, de rengeteg lány ilyen, hogy először dúl a love aztán meglátnak egy jobb srácot és vége.
Hát ha ilyen akkor ténleg jobb lenne elfelejteni
Elhiszem hogy nehéz:/
hát én 7 hónapig jártam a barátommal,de elköltöztünk,és a táwmijatt kiszeretettbelőlem és szakitott.
és nemtartom magam szarcsajnak,mert mondták hogy ilyen bomba csajt hogy tudott eldobni,meg hogy majd segitenek xy emberek elfelejteni...
de hát senkinemkell rajtakivül.
néha szoktam wisszajárni abba a városba ahol laktunk.
szoktunk találkozni is,de van már másik barátnője.
4 hónapja szakitott,de történtek köztünk dolgok,hiába van barátnője,és lehetett érezni hogy szeret
Szóvalha ténleg ilyen akkor lépj tovább,próbálj keresni valakimást,és lehet hogy később még visszatér az életedbe:)
csak próbáljatok barátok maradni
és ha valami bántja,támogasd legyél mindig melette ha ténleg szereted.:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!