Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A második szerelem is olyan, mint az első, vagy más?
Figyelt kérdés
Miben különbözik? Nem vagyok szerelmes, mégis ha egy fiú barátomra gondolok felerősödik, és felgyorsul a szívverésem. A múltkor például annyi miatt, hogy nála volt a lap, amit alá kellett írni a suliban, és felálltam, és odamentem hozzá. (mint mindenki más) Mégis majd kiugrott a szívem. Egész nap ezen gondolkozok, hogy szeretem-e végül is. Az biztos, hogy egy egész napomat feldobja, ha rám mosolyog, úgy teljes szívből. Viszont a gyomrom nem szorul össze. És a mellkasomban sem érzem azt a tipikus nyomást, amit pl egy-egy romantikus filmnél. Akkor mi ez? (Egyszer szorult össze miatta a gyomrom, de az fél éve volt. Nem várt segítséget kaptam tőle.) Szerintetek mi ez? Van különbség a két szerelem között? Nálatok hogy volt?2011. szept. 8. 21:30
1/4 anonim válasza:
Nekem az első volt a leg..... Ha együtt voltunk mindig állt a cerkám.
2/4 anonim válasza:
ha tényleg szeretsz valakit nem gondolkozol rajta.. sztem csak egyszerű vonzalomról van szó
3/4 anonim válasza:
Ez szerintem is csak egy kis egyszerű vonzalom. Ilyet millószor érezhet az ember életében, de igazi szerelmet csak nagyon-nagyon keveset. Ha tényleg szerelmes vagy, akkor nincsenek kétségeid, hogy az vagy-e.
4/4 Kistál_és_a_bor válasza:
Háát..vagy olyan, vagy kicsit más, vagy eléggé más..ilyesmik szoktak lenni szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!