Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondott ilyeneket, mit tegyek, hogy ne gondoljon másokra? Szakítanál, ha ilyet mondana a párod?
A párom tegnapelőtt azt mondta,hogy másra gondolt,hogy mással milyen lenne járni,hogy más hogyan bánna vele.Ez nekem rosszul esett nagyon.Ma meg azt mondta,hogy tegnap is gondolt másra,egy exére és egy sztárra.Nagyon fájt a szívem,nem tudtam mit csinálni..:( :/ de nem hagytam el.A kérdés egyértelmű,ott van fent.
Másrészt szeretném még megkérdezni..hogy akkor csak hazugság szerintetek,hogy szeret?
Hát ha ezt így kerek perec megmondaná, kitenném, az biztos.
De gondolom ti még elég fiatalok vagytok, ha sztárokról fantáziál a drága..
Megmondanám neki, hogy akkor rajta, próbáljon ki mást...
Én elhagynám, ha másokról fantáziál, sztem nem szeret igazán. De lehet tévedek, ehhez ismerni kéne.
Remélem jól döntesz.:)
Mellettem csak ne fantáziálgasson másról, ha nincs megelégedve velem akkor keressen jobbat, én biztos szakitanék vele.
A viselkedése csak az exe iránti vonzódást bizonyitja, és szerintem nem szeret téged, mert akit szeretünk nem bántjuk meg
ma 20:21
Hát azért van amikor megbántjuk, de ha szeretjük akkor legalább bocsánatot kérünk és próbálunk jobbá vállni.
Na meg persze a másik sem tökéletes szinte sosem.
Ez annyira aranyosan naiv kérdés, de a legjobban "az exére és egy sztárra" passzus tetszett :))
Én csak azt tudom mondani, neked, hogy jön még kutyára kamion (azaz lesz mindkettőtöknek más is, ami más milyenségű is lesz). Addig meg élvezzétek egymással az eltöltött heteket és ne rágódj ilyesmin, inkább legyél te is kreatív és vágd vissza, hogy kivel járnál szívesebben, mert pl. kevésbé büdös a lába, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!