Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mondott már nektek ilyet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondott már nektek ilyet a barátotok? És, ha igen hogyan reagáltatok?

Figyelt kérdés

Mi nemsokára 4 évesek leszünk.Nagyon szépnek indult az egész (vagyis hát én eléggé idegesítően viselkedtem,és néha bunkó is voltam,ennek ellenére nagyon szerettem őt.még most is!!)Szép emlékek stb...minden ami két szerelmes között lennie kell.Mégis a barátom kifordult magából.Több mint 1 éve (sőt ha nem több) már nem úgy viszonyul hozzám ahogy kellene.Bunkóskodik-vagy inkább közönyös-semmire nem tud reagálni,ha a kapcsolatunkról beszélgetünk akkor idétlenűl viselkedik.Nem is tudom...olyan mintha Neki mindegy lenne,hogy vagyok e vagy sem.Szeretnék hozzá bújni vagy puszit adni neki vagy este kicsit simogatni röviden : SZERETNÉM SZERETNI.Viszont látom rajta ,hogy ez neki terhes.Több energiát fektet a munkájába mint belém.Amikor kikapcsolódhatna velem akkor inkább a munkába rohan.(otthoni melók a ház körűl,ami rendben van de néha lazítani is kell)Ha elmegyünk a haverokkal akkor velem nem foglalkozik,nem ölel meg...ez rosszul esik.Szeretne nélkülem elmenni bulizni,ami rendbe is lenne (amikor összejöttünk nagyon ragaszkodott hozzám csak velem akart lenni,és engem is nehezére esett elengedni a bnőimmel)de mostanra már nagyon nehéz őt elengedni,hiszen amikor szeretett csak velem akart lenni.így arra következtetek hogy már nem szeret és ezért akar elmenni nélkülem.Nos ma beszélgettem vele (nagyjából komolyan vette)kérdeztem,hogy mit akar tőlem a továbiakban.erre ő azt felelte hogy: mindkettőnknek ez az első komoly kapcsolatunk és (szüzek voltunk) eljön majd az az idő amikor már másfelé nézegetünk...és nem akar ugy járni mint az apja,hogy megcsalta anyukáját mert nem szerette...stb...

na most én erre lemerevedtem kicsit.én szeretem és nem gondolkozom ilyenen.nekem ő kell.nyilván ha nem szeretem akkor megfordul majd a fejembe.ebből arra utalok h már nem szeret.pedig kérdeztem tőle h mit érez irántam.azt mondta h szeretetet.de nem szerelmet.nos hát szerelmet már én sem érzek viszont SZERETEM.és mégsem ugy viselkedek vele ahogy ő velem.most akkor mivan?ti mit gondoltok?

ha fontos én 20/L ő 24/f

2009. júl. 8. 20:15
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
89%
Csak azt gondolom, hogy ő már tovább szeretne lépni. Szerintem akár mennyire fáj el kell engedni.
2009. júl. 8. 20:21
 2/25 anonim ***** válasza:
hát ez baj!lehet,hogy szeret még,csak egyszerüen elfáradt már a kapcsolatotok!szerintem beszélj vele,és mond neki hogy tartsatok egy pici szünetet,amikor tényleg nem találkoztok,és akkor mind2en rájöttök,mit éreztek a másik iránt!elötte mond neki,ha esetleg hiányzol,hivjon fel!és számold hányszor hivd!de ha ö nem hiv,te se hivd!
2009. júl. 8. 20:22
 3/25 A kérdező kommentje:

és még annyit hozzá fűznék,hogy mondta azt is h tudhja hogy én abba a hitbe vagyok:szeretném ha olyan lenne a személyisége mint akkor két évvel ezelött.azt mondta ő mindig is ilyen volt mint most és ilyen is lesz.őt nem lehet irányítani (mert sokszor a kedvembe járt és az volt ami nekem jól esett)erre kérdeztem h akkor az elején mi volt vele h teljesen más volt egy "angyal"

azt mosta én tettem ezt vele :)ez iszonyú jól esett de fájt is nagyon.

mert hát akkor már tényleg nem szeret...:(

2009. júl. 8. 20:23
 4/25 anonim ***** válasza:
kicsit mintha elfáradt volna a kapcsolat :( sajnálom :(
2009. júl. 8. 20:25
 5/25 A kérdező kommentje:
azt hiszem képtelen lennék szünetet tartani..és elengedni is.ő az én életem.minden erőm benne van.minden csak érte van.nagyon fááááááááááááj
2009. júl. 8. 20:25
 6/25 A kérdező kommentje:
miért ilyen kegyetlen az élet?mért nem lehetek boldog azzal akit szeretek???
2009. júl. 8. 20:27
 7/25 anonim ***** válasza:
79%
Ez sajnos így van, ha mind a ketten szüzek voltatok és ez az első komoly kapcsolatotok akkor benne van a pakliban a megcsalás, ennyi idő után. Túl fiatalok voltatok, és még nem éltétek ki magatokat. Te sem, hiába érzed azt hogy neked csak ő kell. Szerintem szeret téged, de sajnos már csak valamilyen szinten. Az idő, ragaszkodik hozzád, az élmények...stb. De ő eltekintene már más felé is. Lehet hogy most még tudjátok ezt húzni egy ideig, de akkor viszont később fog véget érni ez a kapcsolat, vagy esetleg ő közben meg fog csalni, titokban persze. De az előbb utóbb ki derül, akkor meg amiatt lesz vége, ami még fájdalmasabb. Ha esetleg később találtatok volna egymásra, akkor minden rendben működne, de ez ellen már nem tudtok mit tenni. Sajnos ez a kapcsolat már nem lesz hosszú életű. SORRY, de ebben én is benne voltam, 16 voltam amikor összejöttem a barátommal, ő akkor volt 26. De nálunk ez fordítva van, én érzem azt hogy ez most egy kicsit sok, nekem ez túl kötött. Igaz nekem előtte volt vagy 5 barátom, ezek közül 3-mal szexuális kapcsolat is volt, de én még mindig azt érzem hogy én még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy ennyire lekössem magam. Ha belegondolsz te is most vagy 20 éves, mi lesz 5 év múlva? Ha akkor fogod ezt érezni, még rosszabb. Beszélj vele még egyszer erről, ha megint ezt reagálja rá, gondolkodj el a szakításon. Fájni fog, de mindkettőtöknek ez lesz a legjobb. Én ugyanezt fogom tenni. 20/L
2009. júl. 8. 20:28
 8/25 anonim ***** válasza:
20:22 Ez a legnagyobb hülyeség szünetet tartani egy kapcsolatban. Akkor ott már nagy gáz van. Ha valaki szeret valakit, nem kér szünetet, és nem is engedi hogy szünetet kérjenek, mert ha ez fennáll, akkor inkább legyen vége.
2009. júl. 8. 20:31
 9/25 A kérdező kommentje:
azt hiszem én is hogy egy szünetből nincs vissza út...az már egy szakítás becsomagolva...vagy mi...
2009. júl. 8. 20:33
 10/25 anonim ***** válasza:

én úgy érzem, hogy ez vég kezdete.

különböző szeretet létezik. nálunk is az volt, hog yelhűlt a kapcsolat az exemmel, és nehezen akarta megérteni, hogy nemarról szól a történet hogy nem szeretem, henam az, hogy másképp szeretem... inkább olyan tetsvéries lett a kapcsolat köztünk.

mindketten fejlődtetek, de nem feltétlenül párhuzamosan.

2009. júl. 8. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!