Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mi kell a lányoknak?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, de még randizni sem sikerült egy lánnyal sem. Leszögezném, nincs semmiféle negatív véleményem a lányokról , hogy csak a külső számít, illetve,hogy aki alacsony az labdába sem rúghat. (ismerőseim között rengeteg ellenpélda van ) . Nem vagyok visszahúzódó, eléggé sokat tudok beszélni, a humoromra sem volt eddig panasz. Nem tudom mi lehet a gond.2012. ápr. 23. 20:10
1/28 anonim válasza:
Akkor eddig milyen lépéseket tettél? Mivel utasítottak el?
2/28 anonim válasza:
Lehet nem vagy elég konkrét. Vagy bátor, vagy nem tudom. Öcsém akarja egyfolytában becsajoztatni az egyik haverját, ismerem a srácot, 19 éves, aranyos gyerek, jófej, meg intelligens, de nincs benne semmi plusz, és ezért nem megy neki. :) Ha kérdezek tőle valamit, mikor itt van, mindig olyan kis félénk, meg zavarban van, pedig én fiús vagyok, még csak nem is a dögös nő, akihez hozzá se tudna szólni, szóval... Legyél kicsit rámenősebb, hátha.
3/28 étoile et lune válasza:
Van olyan ismerősöm, aki szintén így vélekedik, csak éppen a haj -és fogmosásról feledkezik meg, nem beszélve arról, hogy a bőre büdös a sok bagótól. Lehet, hogy nem jött még az igazi, nem? Ki tudja. Nem feltétlenül kell hiányozzon belőled valami ahhoz, hogy ne legyen barátnőd. Lehet, hogy csak nem jött még el a Te időd.
4/28 A kérdező kommentje:
Beszélgetni próbáltam. Ugye szerintem innen kezdődhetne az ismerkedés, aztán ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor meg következhetne a randira hívás. Igazából nem sikerül túl nagy szimpátiát kiváltanom sajnos .
2012. ápr. 23. 20:14
5/28 étoile et lune válasza:
Kérdezz meg egy lányt, akivel jóban vagy, hogy szerinte mi kivetnivaló van a stílusodban.
6/28 étoile et lune válasza:
Vagy lehet, hogy túl jó fejnek tartod magad.
7/28 anonim válasza:
Ha valaki szimpatikussal elegyedsz szóba,akkor ne legyél rest kérni egy következő találkát!Ez a titok nyitja:)
8/28 A kérdező kommentje:
Nézd, benne van a pakliban,hogy nagyképűnek tartanak, de ennek ellenére valahogy nem hinném,hogy rólam elsősorban az emberek többségének a nagyképűség ugrana be.
2012. ápr. 23. 20:21
9/28 étoile et lune válasza:
Kérdezz rá és kiderül. :)
10/28 étoile et lune válasza:
Engem például a túl magabiztos srácok is taszítanak, mert ne vegye már annyira biztosra, hogy élvezem a társaságát...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!