A fiu babáknak általába nagyobb a fej körfogatuk, mint a lányoknak? 30 hetes kismama vagyok és nagyon agaszt, mert a doki szerint nagyobb a fej körfogata a babámnak. A doki szerint ez normális de azért mégis félek egy picit
Figyelt kérdés
Ultrahang szerint 32hetes 1napos vagyok,menstruácio szerint pedig 29hetes 4napos.2009. ápr. 8. 18:58
1/7 anonim 

válasza:

Ez egy nagyon jó kérdés! Az én kisfiamnak is nagyobb a fejátmérője 2 héttel, mint a korának megfelelő. Vagy a combcsontja kisebb? :)))) Jó kérdés! Mindkét utolsó uh-on nagyobb volt a fejecskéje! Egyik 4D-s, másik sima uh volt, más dokinál és egyik sem mondta, hogy ez probléma lenne.
32 hetes kismami
2/7 anonim 

válasza:

A babáknak amugy is "aránytalanul" nagyobb a fejecskéjük születés után is még jó pár hónap mire utolérik a testük arányát vele:) amugy az én kicsi fiamnak is olyan kis nagy fejecskéje van de irtó okos és imádom!A lányomnak kisebb de nem hiszem hogy ez nemtől függ.De ezek után kiváncsi leszek hogy a most születendő fiamnak mekkorka lesz!Sztem ne aggódj,biztosan nincsen gond!
3/7 anonim 

válasza:

Az én fiam feje is nagyobb 2-3 héttel a koránál, de azt mondták eztljesen rendben van így.
37 hetes
4/7 anonim 

válasza:

Az én kisfiam fejkörfogata kisebb volt az átlagosnál. A skálán mindig középen vagy alatta volt a méret. De lehet ő a kivétel aki erősíti a szabályt. :)
5/7 anonim 

válasza:

nem. az egyik ismeros anyuka lanyanak 4 honaposan kisebb feje van, mint az en egy honapos fiamnak.. hittem en, mert ugy latszott.. de mig a lanyka 38as korfogattal szuletett, a fiam 33al. inkabb csak más az arány.. de te nem a fej átmérőjére gondolsz??
6/7 anonim 

válasza:

A 32. heti uh-n nekem is azt mondta a doki, hogy 1 héttel idősebb a babó, mint ahogy számoltuk. de nem mondta, hogy gond lenne, hogy picit nagyobb a fejkörfogata. most vagyok 33 hetes, majd kíváncsi leszek, 3 hét múlva mit mér.
7/7 anonim 

válasza:

Szia kislányt várok a kislányom feje BPD kisebb 2 héttel mint a kora de nem mondták rá hogy gond lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!