Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mi kell a lányoknak?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, de még randizni sem sikerült egy lánnyal sem. Leszögezném, nincs semmiféle negatív véleményem a lányokról , hogy csak a külső számít, illetve,hogy aki alacsony az labdába sem rúghat. (ismerőseim között rengeteg ellenpélda van ) . Nem vagyok visszahúzódó, eléggé sokat tudok beszélni, a humoromra sem volt eddig panasz. Nem tudom mi lehet a gond.2012. ápr. 23. 20:10
21/28 étoile et lune válasza:
Én szeretem, ha egy fiú el tud viccelődni a gyengeségeiről.
22/28 A kérdező kommentje:
65 % . Szerinted ha tudnám, hogy mi a gond velem, komolyan feltettem volna a kérdést ? :)Ugye a kérdésem a bénaságomból fakad, mert valahogy nem értek a lányok nyelvén .
2012. ápr. 23. 20:56
23/28 A kérdező kommentje:
"Mellesleg attól még, hogy Te nem topmodelleket keresel, a lányoknak lehetnek igényeik."
Persze, remélem is ,hogy vannak. Elég vicces lenne, ha valakinek csak azért kellenék, mert éppen nincs jobb.
2012. ápr. 23. 21:06
24/28 anonim válasza:
"Nem tudom mi lehet a gond"
Te vagy a gond!
És nem itt siránkozz!
25/28 Orsy19 válasza:
Nem tudom hogy szoktál ismerkedni de ha pl buliba én szeretem ha egy pasi rámenős és merész persze a megfelelő határokon belül én így jöttem össze a pasimmal a fenekemet stírölte feltünően megjegyzéseket tett rám ... stb és az este végén már a cicimet tapizta nem tudom hogy csinálta ja és ettől még nem engedtem neki többet nem kell rögtön ágyba ráncigálni lehet ez neked nem menne de ha csak beszélegetsz meg ilyenek nem fog senki rádgerjedni vagy nem fogja gondolni hogy bejön neked szerintem legyél konkrét és ne az időjárásról beszélgess meg ilyesmi
26/28 A kérdező kommentje:
Szerinted ez most siránkozás tőlem ? Csupán a véleményeteket kérdezem.
2012. ápr. 24. 20:56
27/28 anonim válasza:
Egyszerűen oylan vagy, mint én. Qrvára nem a nőknek teremtett a sors, fogadd el.
28/28 A kérdező kommentje:
Gondolom Neked az önbizalmaddal lehet probléma, ha azon változtatnál biztos sikeresebb lennél . Nálam 1000-szer rosszabb a helyzet .
2012. ápr. 29. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!