Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mi kell a lányoknak?
Talán a külsőd, vagy az öltözködésedben lehet a difi.
Próbáld meg felmérni, értékelni magad és ehhez a szinthez keresgélj partnert!
20:12: Mondjuk ha kifejtetted volna, hogy mi az a plusz, még hasznos is lehetne a válaszod. Mert tulajdonképpen a kérdező erre volt kíváncsi.
Plusz engem is marhára érdekelne mi az a plusz? 11 ujja legyen?
"Véleményem szerint nem elsődleges szempont a külső"
Akkor tényleg nem értem, hogy még egy randiig sem jutottál? "Kevésbbé szép" lányok egy meghívásra valószínűleg igent mondanának. Neked elsősorban gyakorolnod kellene egy párkapcsolat működését, és erre ez tökéletes terep.
Miért nem osztod meg? Ezek szerint nem vagy elég nyitott, rejtegetni próbálod a gyengeségeidet (bizonytalanság a nem érdeklődő lányok miatt), csak arról beszélsz, amit jónak gondolsz. Viszont így elrejted egy részed, és ezzel hiányossá, hamissá teszed magad. Ezt is érzékelhetik a lányok tudat alatt.
Mellesleg attól még, hogy Te nem topmodelleket keresel, a lányoknak lehetnek igényeik.
11. és 14. vagyok.
Akkor ezek szerint veled minden rendben van? Talán az összes eddigi lánynál volt a "hiba"?
"csupán nem tudom mi hiányzik belőlem"
Dehogynem tudod Te azt, csak magadnak sem akarod bevallani! Amúgy ennyi segítő válasz után meg pláne rájöhettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!